Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Ce părere are despre familia lui

Iulia Albu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Ce părere are despre familia lui

GALERIE FOTO (2) Iulia Albu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea.

Iulia Albu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Dacă în trecut au existat conflicte între ea și familia lui Cristi Borcea, în prezent, creatoarea de modă are o părere foarte bună despre fostul naș, dar și despre soția acestuia, Valentina Pelinel.

Iulia Albu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Ce părere are despre familia lui

Iulia Albu, despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Creatoarea de modă a participat la o nouă ediție a emisiunii lui Măruță, comentând mai multe fotografii ale vedetelor cunoscute în showbiz-ul românesc. Printre acestea se afla și o poză în care arăta Valentina Pelinel și Cristi Borcea apar alături de fiicele lor. Ei bine, răspunsul Iuliei Albu l-a surprins chiar și pe moderatorul emisiunii. Vedeta are o legătură mai veche cu Cristi Borcea, acesta fiind nașul blondinei când s-a căsătorit cu Mihai Albu.

La acel moment, fostul dinamovist era în mariaj cu Mihaela Borcea. Pentru că ‘Marțea neagră cu Iulia Albu’ a picat chiar de Ziua Copilului, vedeta a declarat ce părere are despre afacerist și familia pe care a construit-o alături de Valentina. Cu toate că nu a mai păstrat legătura cu fostul afacerist, cei doi având și o ceartă de proporții în urmă cu ceva timp, Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Blondina a precizat că Valentina Pelinel este o femeie frumiasă care are grijă de familia sa, iar fetițele pe care le are împreună cu Borcea sunt minunate. „Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus.”, a mărturisit Iulia Albu.

Borcea si Valentina Pelinel

Iulia Albu, despre o posibilă relație amoroasă cu Cristi Borcea

În 2018, au existat zvonuri conform cărora Cristi Borcea și Iulia Albu ar fi avut o relație amoroasă. Ulterior, creatoarea de modă a dezvăluit că a existat ceva, dar nu a oferit mai multe detalii. „Eu prefer sa nu vorbesc de acest subiect. Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Totusi, spre norocul meu, am avut si alta pereche de nasi, asa ca Mikaela are niste parinti spirituali. Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele”, a spus Iulia Albu. Ei bine, se pare că Iulia Albu a trecut peste toate neînțelegerile care au existat între ea și familia Borcea și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: