Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu este în război cu fosta soția din cauza nașilor! Ce a spus Iulia Albu despre Cristi Borcea

Mihai Albu este în război cu fosta soția din cauza nașilor! Ce a spus Iulia Albu despre Cristi Borcea

Mihai Albu este în război cu fosta soția din cauza nașilor! Ce a spus Iulia Albu despre Cristi Borcea

Mihai Albu și fosta lui soție, Iulia Albu, sunt din nou în scandal după ce designerul a făcut unele declarații neplăcute despre relația cu fosții săi nași de cununie, Mihaela și Cristian Borcea.

Mihai Albu este în război cu fosta soția din cauza nașilor

Mihai Albu a ținut să explice declarațiile făcute acum câteva zile de fosta lui soție, Iulia Albu, care a spus despre cei care le-au fost nași de cununie, respectiv Mihaela și Cristian Borcea, au avut un comportament nepotrivit față de ea, astfel că a decis să se îndepărteze de aceștia.

Pentru că se știe că fostul patron al echipei de fotbal Dinamo are o slăbiciune pentru femeile frumoase, Iulia Albu a dat de înțeles că milionarul ar fi încercat să aibă un alt gen de relație cu ea în timpul căsătoriei sale cu Mihaela Borcea, astfel că, după divorțul ei de Mihai Albu, a decis să rupă orice legătură cu cei doi.

”Nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. A existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela”, au fost declarațiile controversate făcute de Iulia Albu în urmă cu mai multe zile în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mihai Albu a fost deranjat de acuzațiile Iuliei Albu

Deranjat de cele spuse de fosta sa soție, Mihai Albu a adus lămuriri, spunând că tot aceea ce a susținut Iulia sunt doar mincini, îndepărtarea de fosta familie Borcea producându-se după divorțul lor și mai ales din cauza vedetei.

Mai mult, Mihai Albu a ținut să sublinieze faptul că, pe perioada legăturii dintre el și Iulia cu Mihaela și Cristian Borcea, cei din urmă au avut un comportament exemplar, atât cu fostul cuplu, cât și cu Mikaela, fiica lor, fiindu-i nași de botez și acesteia.

”Dupa botez relatiile cu nasii nostri au fost la fel de bune inca doi ani si un pic, pana in momentul in care familia Albu s-a destramat. Dupa divort eu am tinut legatura mai mult cu Mihaela, dar si cu Cristian Borcea. Eu ii consider nasii mei si bineinteles nasii micutei mele, le multumesc din suflet pentru felul in care au stiut sa tina relatiile noastre si bineinteles pentru prietenia lor. Sa fi existat vreun conflict vreodata…eu nu stiu de asa ceva, cu siguranta nu in timpul casniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord sa fie “murdarita” imaginea nasilor nostri! Probabil e “cool” astazi sa zici ca s-a dat Borcea la fina si l-ar fi refuzat si ca ar mai fi fost si certuri… Mihaela si Cristian, nașilor, va rog din suflet sa o iertati, ca nu stie ce face!!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: