Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu a avut probleme cu noua lui mască de protecție: ”Aparatele de la intrare nu mi-o detectau”

Mihai Albu a avut probleme cu noua lui mască de protecție: ”Aparatele de la intrare nu mi-o detectau”

Masca de protecție a devenit odată cu pademia de coronavirus nu doar o formă de protecție, ci și o modalitate de a fi diferit față de ceilați. Este și cazul designerului Mihai Albu care are masca mai deosebită de protecție, fapt care i-a pus în dificultate și prezența la votul pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Masca ”buclucașă” a lui Mihai Albu

Dacă pentru unii masca de protecție este un adevărat obstacol, pentru Mihai Albu este o formă de amuzament, am putea spune. El a primit cadou de la o prietenă din Germania o mască imprimată cu forma bărbii lui. Acest model l-a pus în dificultate și prezența la votul pentru alegerile locale din 27 septembrie din acest an.

”De ce să mă mai chinuiesc să mă bărbieresc, dacă tot nu se vede cum arăt? Cât ies eu din casă? Doar la cumpărături și la atelier, și atunci o port, iar la posturile tv mă duc rar. Este mai comod așa, cu barbă, chiar îmi place. Am primit-o cadou de la o prietenă din Germania. Am avut și probleme din cauza măștii, când m-am dus la vot, la o școală generală din sectorul 2. Aparatele de la intrare nu-mi detectau masca pe față și brusc a pornit alarma, au venit oamenii de ordine. Este un program special, iar eu am dat totul peste cap”, a mai spus Mihai pentru Impact.ro.

Mihai Albu se tot tachinează în ultima vreme cu fosta lui soție Iulia Albu pentru programul de vizită al fiicei lor.  Și actorul Florin Piersic Jr a adoptat un look diferit în acest an. El nu s-a mai bărbierit de când și-a mutat activitatea în mediul online.

„Este mult mai bine așa. Fără discuție. E absurd să pui în pericol 170 de oameni”, a scris el pe Facebook.

Totodată, actorul crede că pandemia de coronavirus va duce la noi forme de exprimare și crede că l-ar putea orienta în viitor către tâmplărie.

O să apară forme noi de exprimare, în care spectatorul va fi, cumva, ținut la distanță. Iar asta va fi parte din „concept”. Comediile bulevardiere vor exista în continuare, se vor putea juca în aer liber. Chiar nu-i deloc imposibil să mă reorientez spre zona aia. La urma urmei, trebuie să-mi fac meseria. Cealaltă variantă e tâmplăria. Nu e meseria mea, dar am un prieten care m-ar primi cu brațele deschise în atelierul lui din Timișoara. O să vedem ce-o mai fi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: