Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu nu-și poate vedea fetița! Autoritățile au intervenit

Mihai Albu nu-și poate vedea fetița! Autoritățile au intervenit

Mihai Albu nu-și poate vedea fetița

Mihai Albu este din nou în conflict cu fosta lui soție. Iulia Albu nu-l lasă pe creatorul de modă să-i vadă fetița chiar de ziua ei onomastică. Mihai Albu a apelat la autorități.

Mihai Albu nu își poate vedea fiica de ziua ei

Mihai Albu a fost nevoit să apeleze la autorități pentru că fosta lui soție nuul lasă să-i vadă fiica de ziua ei onomastică, scrie spynews.ro.

Acesta a povestit la o emisiunea TV că nu își poate vizita fiica nici în zilele stabilite de lege din cauza mamei ei. Iulia Albu îl acuză pe Mihai că este o influență rea asupra fetiței lor, întrucât o hrănește cu mâncare nesănătoasă, o lasă prea mult să se joace pe tabletă, iar vârsta și meseria lui ar reprezenta o problemă în creșterea micuței.

Astăzi, cu ocazia onomasticii fetei, dar și a lui Mihai Albu, creatorul de modă trebuia să își petreacă ziua cu copilul, așa cum prevede și programul stabilit prin lege, însă Iulia Albu nu a permis acest lucru.

De ce nu vrea Iulia să-și lase fostul soț în preajma copilului

”Normal week-end-ul acesta ar fi fost al nostru, unul din lună stabilit de Instanța judecătorească. Normal o hotărâre judecătorească trebuie respectată. Acum, din cauza divergențelor dintre mine și fosta soție ne socotim pe această hotărâre și ea a decis să nu iau copilul. Eu am alertat autoritatea tutelară, poliția”, a spus Mihai Albu.

Bărbatul a mai adăugat faptul că nu este interesat de motivele pe care le aduce Iulia Albu, ci mai mult să își poată vedea copilul. Conform creatorului de modă, fosta soție îl consideră un bărbat „periculos” și a cerut un ordin de restricție împotriva lui. În contextul în care vedeta îi interzice fiicei sale o relație normală cu tatăl ei, acesta a apelat la ajutorul autorităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: