Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, bogat dar nefericit. Cum explică designerul acest sentiment

Cătălin Botezatu, bogat dar nefericit. Cum explică designerul acest sentiment

Cătălin Botezatu spune că nu este un om fericit, deși mulți nu l-ar crede, având în vedere statutul său și averea pe care a agonisit-o de-a lungul anilor, din modă. Designerul în vârstă de 54 ani a explicat în podcastul lui Cătălin Măruță de ce nu este fericit.

Cătălin Botezatu, bogat dar nefericit. Cum explică designerul acest sentiment

Cătălin Botezatu a mărturist în podcastul ”Acasă La Măruță” că nu mai este de mult timp un om fericit. Designerul a dat de înțeles că principalele motive care l-au făcut să se simtă astfel, sunt starea lui de sănătate și lipsa unei persoane iubite. Cătălin Botezatu a mai precizat că ar da totul și ar putea chiar să aibă un job obișnuit, doar că să fie ”sănătos tun”.

”Am fost destul de bogat în sensul ăsta. Dar nu mai sunt. De multe ori, și poate lumea nu mă crede, aș da tot, absolut tot. Să fiu să mătur undeva, dar să fiu sănătos, tun…tun și să fiu fericit. Fericire pentru mine înseamnă atunci când ajungi acasă, cineva să te întrebe: ”Ce-ai făcut astăzi?”, chiar dacă ești milionar, chiar dacă ești sărac. Dacă am avut o nereușită să fie alături de mine.

Cătălin Măruță:De ce n-ai această persoană lângă tine? 

Cătălin Botezatu: E foarte greu când ești Botezatu, poate sunt false persoanele acelea. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, să-ți spună ”Bună dimineața!” într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Știu când îmi spune cineva într-un fel și când mi-o spune din suflet”, a fost dialogul despre fericire, a lui Cătălin Botezatu cu Cătălin Măruță.

Cătălin Botezatu, operat de cancer, în aceeași zi cu tatăl său

Pe lângă problemele cu inima, Botezatu a trecut prin două operații de cancer la colon. Nu le-a spus părinților că va fi supus unei intervenții chirugicale la colon, într-o zi, și a aflat ulterior, că și tatăl său a suferit aceeași operație, în aceeași zi.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă  (…) Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt. Da, știu…”, a mai spus designerul în același podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: