Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi: ”Fără să știm unul de celălalt”

Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi: ”Fără să știm unul de celălalt”

Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a mărturisit că atunci când a fost operat de cancer de colon nu le-a spus părinților pentru a nu-i îngrijora. Mare i-a fost mirarea când a aflat că și tatăl său a trecut în aceeași zi, printr-o operație de cancer la plămâni.

Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi: ”Fără să știm unul de celălalt”

Cătălin Botezatu s-a operat de cancer în aceeași zi cu tatăl său, fără ca să știe unul de altul. Asta pentru că designerul a preferat să nu le spună părinților despre problema sa, pentru a nu-și îngrijora mama.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă  (…) Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt. Da, știu…”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Spynews.

Cătălin Botezatu, două operații de cancer la colon

Prima oară când a fost Cătălin Botezatu supus operației cancerului de colon a fost în 2019. Inițial a crezut că are probleme cu apendicele.

”Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul (…) Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a spus Botezatu pentru Teo Show.

Anul acesta în martie, Cătălin Botezatu a fost iar supus unei noi operații de cancer la colon, în Turcia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: