Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp a avut coronavirus. Designerul de modă a fost cuprins de teamă

Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp a avut coronavirus. Designerul de modă a fost cuprins de teamă

GALERIE FOTO (2) Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp a avut coronavirus

Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp a avut coronavirus. Creatorul de modă a anunțat în urmă cu câteva zile că a fost infectat cu COVID19. Cătălin Botezatu a dezvoltat o formă ușoară de COVID19, dar întreaga perioadă în care a stat în izolare l-a cam speriat pe acesta. Ce a făcut juratul de la Bravo, ai stil! în tot acest timp.

Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp a avut coronavirus. Designerul de modă a fost cuprins de teamă

Ce a făcut Cătălin Botezatu cât timp a avut coronavirus. Creatorul de modă s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultima perioadă, acesta fiind diagnosticat cu cancer la colon și supus mai multor intervenții chirurgicale. Mai mult, designerul a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu o lună după ce a fost operat de medicii din Istanbul. De parcă nu era de ajuns, Cătălin Botezatu a fost și infectat cu noul coronavirus. Celebrul designer a declarat că s-a temut de virusul pandemia pentru că se află în grupa de risc.

Catalin la spital

ătălin Botezatu, 54 de ani, a povestit cum a descoperit că a fost infectat dar și ce simptome a avut. „Da, am avut COVID-19. Mi-a fost foarte frică, pentru că nu știam cum reacționează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a declarat designerul.

După ce s-a vindecat, creatorul de modă a mers în Turcia pentru a face mai multe analize pentru a vedea dacă totul este în regulă. „Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită.Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia”, a mai dezvăluit designerul.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre vaccinul anti-COVID19

Designerul de modă a vorbit și despre vaccinul împotriva coronavirusului, având propria teorie desprea acesta. „Părerea mea și a medicilor care m-au operat, știti că eu am avut niște probleme… Trebuie să știti ce vaccin alegeți, pentru că, fără doar și poate, nu vreau să fiu ipocrit acum, pentru cei care nu realizează, vaccinul acesta, indiferent pe care l-ați face, are repercusiuni, nu mâine, poimâine, luna viitoare. Au loc niște mutații, din păcate, mutații care vor avea efecte în ani.”, a mai declarat el.

Acesta a fost invitat în cadrul unui podcast, vorbind deschis despre drumul său spre lumea modei, dar și despre toate greutățile pe care le-a întâmpinat. Acesta a spus ce legătură a avut cu Elena Ceaușescu. „Mi-a obținut un buletin de București de 24 de ore (nr. Bianca Brad), ea fiind prietenă foarte bună cu Elena Ceaușescu, era semnat chiar de ea. Nu i-am dezamăgit, în ami puțin de o lună am plecat la Leipzig, în Germania, în mai puțin de o lună am obținut premiul pentru cel mai bun și cel mai rapid manechin european (…) A fost un început care m-a propulsat direct în vârf”, a mai spus Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: