Redactia.ro
Home » TV » Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu. Are 200 de angajați și a adus bani de acasă să îi plătească în pandemie

Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu. Are 200 de angajați și a adus bani de acasă să îi plătească în pandemie

Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, el fiind foarte apreciat și peste hotare. Acesta a vorbit despre averea sa și despre faptul că afacerile sale nu au mai mers așa bine în pandemie.

Cătălin Botezatu a adus bani de acasă în pandemie pentru afaceri

Cătălin Botezatu a fost afectat de criza provocată de coronavirus, în sensul în care nu au mai fost evenimente și atelierele sale cu rochii de evenimente și de mireasă au avut nevoie de sprijinul lui financiar pentru a supraviețui.

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu”, a spus designerul în podcastul lui Radu Tibulcă.

Fabricile sale merg foarte bine și mai mult, a deschis un magazin în Londra și niciunul dintre magazinele sale nu a fost închis.

„În fabrici se face în continuare sale, cu produse tip pret a porter. Nu am închis niciun magazin, din contră, ne-am extins. Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, a spus Botezatu.

În privința veniturilor pe care le are din aceste afaceri, Cătălin Botezatu nu a vrut să comenteze, însă la sumele vehiculate de prezentator a dezvăluit că este foarte probabil să fi făcut 100 de milioane de euro. Mai mult, când Radu Tibulcă a spus că Ilinca Vandici a recunoscut că a făcut un milion de euro, atunci Cătălin Botezatu a dat de înțeles că a depășit această sumî de 100 de milioane de euro.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion…Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus el.

Cătălin Botezatu a avut o educație „spartană”

Cătălin Botezatu a povestit că, în mare parte, ceea ce este astăzi i se datorează mamei sale, care i-a dat o educație „spartană”.

„Educația spartană a mamei mele este cea care m-a adus în acest moment, în această stare de educație, de bună creștere. Mama s-a ocupat în copilăria mea, atunci nu înțelegeam. Îi datorez ei ceea ce sunt acum. Trebuia să citesc cărți peste cărți, exista o bibliotecă ticsită cu cărți pe hol. După ce a murit bunica mea, nu am mai mers în Alexandria (n red:orașul natal) pentru că am avut o strângere de inimă”, a mai declarat designerul.

„Să ajung aici nu a fost foarte simplu, dar mereu mi-am dorit să fiu cel mai bun. Să te menții e cel mai greu. Ce îmi ocupă acum timpul: fashionul, marea iubire. Moda este amanta perfectă, nu te înșala niciodată și m-a dat cele mai mari satisfacții. Apoi, afacerile. Fashionul nu înseamnpă doar prezentări, înseamnă fabrici, producție, industrie”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: