Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, despre lupta sa cu cancerul de colon: ”Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg”

Cătălin Botezatu, despre lupta sa cu cancerul de colon: ”Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg”

Catalin Botezatu, detalii despre lupta cu cancerul

Deși este celebru și unul dintre cei mai buni designeri din țară, Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate de-a lungul timpului. Pe lângă cele cu inima, a dus o luptă grea și cu cancerul de colon, pentru care a avut nevoie de șase operații încât să fie păstrat în viață. 

Cătălin Botezatu, despre lupta sa cu cancerul de colon: ”Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg”

Cătălin Botezatu (54 ani) a vorbit mai pe larg despre problemele sale de sănătate și operațiile prin care a trecut, în podcastul ”Acasă la Măruță”. Designerul a făcut dezvăluiri uimitoare despre cum a fost operat de cancer de colon.

Șase operații de cancer a avut Cătălin Botezatu. L-a depistat în urmă cu un an și jumătate, după un control de rutină.  Astfel, a mers în Turcia pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale, prin care i s-a tăiat foarte mult din colon. Medicii aveau temeri ca nu cumva o celulă canceroasă să se împrăștie în altă parte a corpului.

„Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva”, a spus Cătălin Botezatu, în podcastul lui Cătălin Măruță, de pe youtube.

Și cum are probleme cu inima, Cătălin Botezau a mai aflat de la un medic specialist în cardiologie faptul că aceasta nu poate rezista unei anestezii mai mare de trei ore. Astfel, riscul ca inima să-i cedeze a fost unul foarte ridicat, având în vedere că a fost operat la colon timp de șase ore. După ce a ieșit din anestezie, iar operația s-a finalizat, problemele au continuat să apară. A fost pe punctul de a muri.

„Am mai avut o problemă. Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. A fost urât, pentru că la câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă”, povestește designerul.

Din fericire, medicii din Turcia i-au salvat viața. Cătălin Botezatu își amintește că arăta ca ”un cadavru” pe atunci.

„Norocul meu a fost că profesorul care m-a operat stătea aproape de spital. A venit în câteva minute, a spus: «moare!» Pierdusem foarte mult sânge. A scos dintr-o sală de operație un pacient, care nu era așa de grav, l-a pus în așteptare, pe hol, m-a băgat pe mine. Eu tremuram…le era frică să nu fac stop cardiac. M-au despicat, eram operat de trei zile, aveam copci… nu au mai avut răbdare să le scoată normal, le-au tras repede și au tăiat pe aceeași operație proaspătă, făcută în urmă cu trei zile (…) Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg, nu puteam să mă ridic din pat deloc”, sunt dezvăluirile dureroase făcute de Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre relația cu un bărbat: ”Ființa e aceeași, spun da, domnule”

În același podcast, Cătălin Botezatu a mai precizat că nu are nimic împotrivă în a se îndrăgosti de un bărbat.

„Da, recunosc, am fost la show-uri, gangbang-uri, în care se putea întâmpla orice, dar la care a fost acea limită pentru mine, pe care n-am depășit-o. Există o limită pe care o depășesc sau nu. Dacă sar puțin pârleazul, so what? Am fost acolo la limită tot timpul. Dacă va fi ceva, dacă mă îndrăgostesc de un bărbat, ființa e aceeași, spun da domnule! Care este problema?Sunt foarte mulți bărbați în românia cupluri fericite, care de fapt trăiesc altă viață.Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate”, a mai spus Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: