Redactia.ro
Home » Monden » Ce a declarat Cătălin Botezatu despre o relație cu un bărbat: ”Ce dacă mă îndrăgostesc de cineva?”

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre o relație cu un bărbat: ”Ce dacă mă îndrăgostesc de cineva?”

Catalin Botezatu, detalii despre lupta cu cancerul

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre o relație cu un bărbat, recunoscând că nu ar spune ”nu” unei astfel de relații și că este deschis la orice. 

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre o relație cu un bărbat

Cătălin Botezatu a fost invitat la Cătălin Măruță la podcast, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa. Cea mai senzațioanală declarație a designer-ului a fost aceea că nu exclude o relație cu un bărbat dacă asta simte. Celebrul designer a ținut să clarifice, de altfel, orice zvon în ce privește gusturile sale, mărturisind că s-a iubit cu sute de femei, însă a avut parte de mai multe experiențe.

În cadrul interviului, acesta a vorbit despre relațile sale amoroase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa sexuală. El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public.

Creatorul de modă a spus și că a auzit foarte multe zvonuri care aveau ca subiect viața sa personală și gusturile sale în materie de relații. El a spus că nu a fost deranjat neapărat de faptul că s-a spus că ar fi gay, dar le-a dat replica celor care l-au acuzat pe nedrept, susținând că s-a iubit până acum cu sute de femei. Deși a avut relații cu femei celebre din România și din străinătate, a recunoscut că este atras de cele mai tinere decât el. El a spus și că a avut și experiențe diferite, în care erau implicați și alți bărbați. El a spus însă că nu a ”depășit limita” dar că dacă se va îndrăgosti vreodată de un bărbat, o va spune public, fiind, de altfel, cunoscut pentru asumarea sa.

”Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și tatăl lui s-au operat de cancer în aceeași zi

Cătălin Botezatu s-a operat de cancer în aceeași zi cu tatăl său, fără ca să știe unul de altul. Asta pentru că designerul a preferat să nu le spună părinților despre problema sa, pentru a nu-și îngrijora mama.

”Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă  (…) Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt. Da, știu…”, a spus Cătălin Botezatu.

Prima oară când a fost Cătălin Botezatu supus operației cancerului de colon a fost în 2019. Inițial a crezut că are probleme cu apendicele.

”Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul (…) Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a spus Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: