Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe. Yasmine a colaborat în trecut cu celebrul designer

Ce spune Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe. Yasmine a colaborat în trecut cu celebrul designer

GALERIE FOTO (2) Ce spune Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe

Ce spune Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe.După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe pare că și-a găsit liniștea în brațele unei tinere frumoase. Yasmine este noua iubită a artistului, iar Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri despre aceasta, având în vedere că cei doi au colaborat în trecut.

Ce spune Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe. Yasmine a colaborat în trecut cu celebrul designer

Ce spune Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe. La începutul anului, Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, după 8 ani de relație. Cu toate astea, au decis să rămână în relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. După câteva luni, Pepe s-a afișat cu noua sa iubită, luând prin surprindere pe toată lumea. Acesta are o nouă relație cu Yasmine, fost model.. Yasmine activează în prezent ca make-up artist, fiind o veche cunoștință a artistului, dar în trecut, aceasta a cochetat cu moda, numărându-se printre modelele Victoria’s Secret, dar și ai unor designeri celebri din România, precum Botezatu.

Cu această ocazie, Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri despre frumoasa brunetă. Designerul a declarat că o apreciează pe iubita lui Pepe, menționând că latino lover-ul a făcut o alegere bună. „E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima şi vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsaţi oamenii să facă ce vor. O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (…) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta, Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta„, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Pepe, despre relația cu noua iubită

Pepe, în vârstă de 41 de ani, are la activ două divorțuri. Acesta a fost căsătorit cu celebra Oana Zăvoranu, dar căsnicia celor doi nu a durat foarte mult, așa că au luat-o pe drumuri diferite. Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Raluca Pastramă, mama celor două fetițe ale sale, de care a divorțat după 8 ani de căsătorie. Surprins alături de noua sa iubită, Pepe preferă să rămână discret în legătură cu viața sa amoroasă. „Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe.

Pepe si noua iubita

Cu toate că a eșuat de două ori în dragoste, Pepe este pregătit să se căsătorească a treia oară. Artistul încă mai crede în iubire adevărată, dar mai ales, în căsnicie. Fostul soț al Ralucăi Pastramă nu se grăbește să facă pasul cel mare, așteptând ca lucrurile să decurgă de la sine. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a mai spus Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: