Redactia.ro
Home » Monden » După ce s-a aflat care este legătura neștiută dintre iubita lui Pepe și Cătălin Botezatu, designerul a făcut declarații

După ce s-a aflat care este legătura neștiută dintre iubita lui Pepe și Cătălin Botezatu, designerul a făcut declarații

Zilele trecute a ajuns în atenția presei faptul că actuala iubită a lui Pepe, Yasmine Ody, a avut o legătură cu Cătălin Botezatu, una profesională ce-i drept. Frumoasa Yasmine, o prezență exotică și aparte, a mai avut joburi înainte de a fi makeup artist. Ea a cochetat o bună perioadă în lumea modei, lucrând cu branduri celebre, dar și cu al nostru designer român, Cătălin Botezatu. În anul 2015, Yasmine Ody a urcat pe podium îmbrăcată în ținutele designerului Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vorbit despre iubita lui Pepe

După apariția acestei informații în presă, Cătălin Botezatu a declarat câte ceva despre domnișoara din viața lui Pepe, dar i-a transmis și un mesaj artistului.

Cătălin Botezatu a avut numai vorbe bune la adresa Yasminei, dar și la adresa lui Pepe. Designerul le-a încurajat relația celor doi și este de părere că cei doi fac o pereche bună.

O cunosc, e o fată extraordinară și mă bucur că Pepe este cu ea. Și Pepe e un băiat extraordinar. (…) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 și ceva de ani și lucrez de 30 și ceva de ani. Știi că spun eu chestia asta, Bucureștiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearșafurile, așa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta. E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima și vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsați oamenii să facă ce vor.„, a declarat Cătălin Botezatu.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

Yasmine Ody, în vârstă de 26 ani s-a cunoscut cu Pepe chiar pe platourile de filmare ale melodiei “Sentimente Intense”, lansată în anul 2017. După separarea lui Pepe de Raluca, acesta și-a găsit liniștea chiar în brațele femeii care îl machiase cu 4 ani în urmă. Pepe este din nou fericit în brațele noii sale iubite, iar cei doi se pare că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: