Redactia.ro
Home » Monden » Care este legătura dintre Cătălin Botezatu și Yasmine Ody, noua iubită a lui Pepe

Care este legătura dintre Cătălin Botezatu și Yasmine Ody, noua iubită a lui Pepe

Pepe este din nou fericit în brațele noii sale iubite. Artistul și-a asumat relația cu Yasmine Ody, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Puțini știu însă că iubita lui Pepe are o legătură mai puțin știută de public cu Cătălin Botezatu. Despre ce este vorba.

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a lucrat cu Cătălin Botezatu

Frumoasa Yasmine, o prezență exotică și aparte, a mai avut joburi înainte de a fi makeup artist. Ea a cochetat o bună perioadă în lumea modei, lucrând cu branduri celebre, dar și cu al nostru designer român, Cătălin Botezatu. În anul 2015, Yasmine Ody a urcat pe podium îmbrăcată în ținutele designerului Cătălin Botezatu.

Yasmine Ody, în vârstă de 26 ani s-a cunoscut cu Pepe chiar pe platourile de filmare ale melodiei “Sentimente Intense”, lansată în anul 2017. După separarea lui Pepe de Raluca, acesta și-a găsit liniștea chiar în brațele femeii care îl machiase cu 4 ani în urmă.

Ce spune Pepe despre un viitor copil

Pepe a mărturisit în cadrul unui interviu că el își dorește să se însoare a treia oară și că își dorește încă un copil. În același interviu artistul și-a asumat relația cu actuala iubită.

Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!„, a mărturisit Pepe.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Pepe

Oana Zăvoranu nu ratează nici mărcat o ocazie să nu-l facă de râs pe fostul soț. După ce a povestit că nu și-a dorit copii alături de cântăreț, aceasta a povestit că el este exact ca un cățeluș.

Stai să mă așez. Cine e bichon în țara asta? Bichonul latino lover al României. Pe tine nu te punem pe banda de alergat. Tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino lover cu colți de bichon și tot așa să arăți cât de bun e. Uite și bea în poze să vă arate. A avut și un giveaway, un prim giveaway că au mai urmat și altele de la ceaiul ăsta, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie? Un pachet de ceai și infuzorul. domnule senzațional! Bichonului i-au apus vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri. Karma is a bi*ch. Viața este întotdeauna parșivă.„, au foast doar câteva dintre comentariile Oanei Zăvoranu la adresa fostului soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini