Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pascu a ieșit la ”agățat”, după ce Pepe și-a asumat noua relație! Cum a fost surprinsă bruneta

Raluca Pascu a ieșit la ”agățat”, după ce Pepe și-a asumat noua relație! Cum a fost surprinsă bruneta

GALERIE FOTO (7)

După ce fostul ei soț și-a asumat relația cu noua iubită, Raluca Pascu a ieșit la ”agățat”, asta pentru a nu rămâne mai prejos decât Pepe. Astfel că, weekend-ul recent încheiat, bruneta a fost cu o gașcă de prietene la NUBA, unde a făcut show pe ringul de dans. 

Raluca Pascu a ieșit la ”agățat”, după ce Pepe și-a asumat noua relație

De curând, Pepe a fost surprins cu o nouă iubită, pe nume Yasmina. Cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre la un local de lux din zona de Nord a Capitalei. La finalul săptămânii trecute, cântărețul și bruneta s-au distrat pe ringul de dans, s-au ținut de mână și chiar s-au sărutat cu patos, în public, lăsându-se cuprinși de fiorul dragostei.

Prin acese gesturi, este clar că Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastrămă, însă nici bruneta nu rămâne mai prejos. Zilele trecute, fosta soție a artistului a fost la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală, potrivit cancan.ro. Bruneta nu era singură, ci alături de prietenele ei, cu care își petrece mare parte din timpul liber după despărțirea de cântăreț.

Raluca Pastramă a fost foarte relaxată în club. Aceasta a apărut îmbrăcată lejer, cu pantaloni mulați, pantofi sport și tricou și a atras privirile mai multor bărbați. A interesat-o, însă, doar compania fetelor, alături de care a savurat și câte o țigară când a simțit nevoia.

Fosta soție a lui Pepe a dansat aproape tot timpul cât s-a aflat în club. Ocazional, a gustat și dintr-o băutură fină, fără să exagereze. Distracția s-a încheiat aproape de miezul nopții, când s-a dat “stingerea”, potrivit ultimelor reguli impuse de autorități pe timp de pandemie. Cât timp s-a aflat la NUBA, Raluca a fost cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, ceea ce arată că a trecut peste divorț.

Raluca Patramă și Pepe au divorțat în urmă cu patru luni

Deși toată lumea spera la o împăcare din parte lor, se pare că Raluca Pastramă și Pepe au pus definitiv punct relației de 9 ani. În urmă cu patru luni, mai exact pe 8 februarie, cei doi au ajuns în fața notarului pentru a divorța. După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să se înțeleagă și să gestioneze situația matur, de dragul fetițelor pe care le au împreună.

“Acte! Nu e așa simplu! – (n.r.: a răspuns după ce a fost întrebat de ce a durat atât de mult) – Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: