Redactia.ro
Home » Monden » Ce reacție a avut Raluca Pascu după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită! Vedeta și-a luat toți fanii prin surprindere

Ce reacție a avut Raluca Pascu după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită! Vedeta și-a luat toți fanii prin surprindere

GALERIE FOTO (2) Ce reacție a avut Raluca Pascu după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită! Vedeta și-a luat toți fanii prin surprindere

Raluca Pascu a reacționat după ce Pepe, fostul ei soț, a fost surprins recent sărutându-se cu noua lui cucerire, șatena Yasmine. Fosta partenereă de viață a cântărețului a transmis un mesaj subtil pe rețelele de socializare.

Ce reacție a avut Raluca Pascu după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită

Raluca Pascu și-a surprins fanii în urmă cu puțin timp, după ce a avut o primă reacție la imagiile cu Pepe și noua lui iubită. La câteva ore după ce fostul ei soț a fost surprins în ipostaze controversate cu noua lui cucerire, dovadă fiind faptul că s-au și sărutat, fosta soție a cântărețului a avut o primă reacție în spațiul public.

Mama copiilor lui Pepe a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț cu ea, în care pare destul de zâmbitoare și face cu ochiul. Ceea ce le-a atras cu precădere atenția internauților a fost mesajul melodiei alese de ea în dreptul imaginilor, unul dintre versuri sunând așa: ”Mă simt invincibil/ă”.

Ce reacție a avut Raluca Pascu după ce Pepe a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită! Vedeta și-a luat toți fanii prin surprindere

Nici Pepe nu a trecut peste moment fără să aibă vreo reacție. Astfel că, artistul făcut declarații cu privire la zvonurile despre relația cu o tânără pe nume Yasmine. Artistul s-a filmat în mașină, alături de aceasta, și nu a spus concret dacă ambii formează un cuplu. Ironic, Pepe a mai precizat despre Yasmine: ”Nici nu știu cum arată” și că el este responsabil de ceea ce face, chiar dacă a sărutat-o pe frumoasa brunetă.

”Salutare, am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cineva și pac, știre. Pe bune? Poate că, poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?”, le-a zis Pepe fanilor, în timp ce se filma alături de Yasmine.

Pepe vrea să ajungă din nou în fața altarului

În urmă cu câteva zile Pepe și noua lui iubită, Yasmine, au fost surprinși la un eveniment. Acolo, cei doi și-au dat „frâu liber” sentimentelor, astfel că nu s-au mai sfiit și au început să-și împartă sărutări și îmbrățișări de față cu toată lumea.

Imaginile cu Pepe și tânăra sunt cu atât mai uluitoare, având în vedere că recent chiar cântărețul declara că nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului, deși a trecut până acum prin două divorțuri. Acesta a susținut la o emisiune TV că nu vede niciun motiv să nu se însoare dacă va găsi o relație serioasă.

”Nu o să se știe despre mine cum fac, ce fac și până la urmă tot cu o tânără superbă o să fiu. Nu o să mă vedeți cu una, cu alta peste două săptămâni. Am fete, am copii, am alte priorități. Dacă găsesc ceva serios… De ce să nu mă însor? Eu nu am fost ținut în lesă în nicio relație și am fost mai mult plecat de acasă, decât acasă. Am călătorit, am cântat în toate cluburile de afară”, a declarat Pepe recent la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: