Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, adevărul despre divorțul de Raluca Pascu: ”Nu mi-aș fi dorit”

Pepe, adevărul despre divorțul de Raluca Pascu: ”Nu mi-aș fi dorit”

Pepe si Raluca

La cinci luni de la divorțul de Raluca Pascu, Pepe face o dezvăluire uluitoare: nu și-a dorit să se despartă de fosta lui soție, care i-a dăruit două fetițe, dar nu a mai avut de ales, în urma insistențelor acesteia.

Pepe, adevărul despre divorțul de Raluca Pascu: ”Nu mi-aș fi dorit”

Pepe regretă că nu mai este împreună cu Raluca Pascu, iar decizia divorțului a fost una dificilă pentru el având în vedere că are copii cu aceasta. Artistul a amintit și de ruperea mariajului cu Oana Zăvoranu, despre care a dat de înțeles că nu l-a afectat atât de mult.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a spus Pepe la Xtra Night Show, scrie Spynews.

Pepe și Raluca au avut o căsnicie de opt ani

Anul trecut, în luna noiembrie, Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pascu. Cei doi au fost opt ani împreună. Cântărețul a dat vestea destrămării căsniciei pe canalul său de youtube, când și atunci a precizat că Raluca și-a dorit divorțul, dar și că nu mai locuiau de două săptămâni împreună. Nu se cunoaște adevăratul motiv al sepărării lor, însă sunt speculații potrivit cărora Pepe ar fi fost infidel, de mai multe ori.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, spunea Pepe atunci pe YouTube.

Reamintim că Pepe și Raluca s-au căsătorit după ce artistul a divorțat de Oana Zăvoranu. Ei au două fetițe, pentru care au obținut custodie comună: Rosa și Maria. Divorțul a avut loc la începutul lunii februarie, la notar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: