Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă au petrecut Paștele împreună. Cum au apărut cei doi

Pepe și Raluca Pastramă au petrecut Paștele împreună. Cum au apărut cei doi

GALERIE FOTO (4) Pepe și Raluca Pastramă au petrecut Paștele împreună

Pepe și Raluca Pastramă au petrecut Paștele împreună. Deși au divorțat în urmă cu câteva luni, artistul și Raluca au decis să păstreze o relație apropiată de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Cu ocazia sărbătorilor pascale, Pepe și fosta sa soție au petrecut marea sărbătoare împreună, alături de Rosa și Maria.

Pepe și Raluca Pastramă au petrecut Paștele împreună. Cum au apărut cei doi

Pepe și Raluca Pastramă au petrecut Paștele împreună. Cei doi au divorțat la începutul anului, dar cu toate astea, au înțeles că trebuie să se înțeleagă bine de dragul fiicelor lor. Astfel, de Paște, Pepe și Raluca Pastramă au fost împreună, postând numeroase imagini cu ei și fetițele lor în mediul online. Pepe și Raluca au demonstrat că sunt capabili să se înțeleagă și să aibă o relație normală de dragul copiilor. Rosa și Maria au fost foarte încântate de faptul că cei doi părinți au fost din nou împreună.

În urmă cu câteva zile, Raluca declara că atât ea, cât și fostul soț au depus eforturi mari în timpul căsătoriei, dezvăluind că divorțul a fost cea mai bună alegere în cazul lor. “Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…).Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți”, a declarat fosta soție a lui Pepe.

Raluca Pastramă, despre o relație în viitorul apropiat

De asemenea, bruneta a spus că are nevoie de timp pentru a se gândi la o nouă relație. Însă, aceasta este sigură că nu va rămâne singură toată viața. Referitor la relația lui Pepe cu fetițele sale, bruneta a declarat că acesta le face toate poftele și este un părinte bun pentru ele. ”Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altcvea. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție”, a declarat Raluca.

Raluca a mărturisit că lumea vorbește și judecă fără să știe adevărata situație, dar puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat prin ce trece o persoană. umea judecă indiferent ce-ar fi. „Dacă e s-o luăm de la începtul relației noastre, de cum am apărut au venit de la o altă televiziune la mine la facultate. (…)Eu imediat am rămas gravidă cu Maria, nimeni nu a ținut cont că eu eram gravidă. Nu ai cum să judeci fără să știi. Nu e ușor să treci prin ce am trecut eu. Este foarte greu și sunt sigură că și pentru el a fost foarte greu. După 10 ani de relație și doi copii n-ai cum să crezi că un om iese curat și limpede ca apa”, a povestit fosta soție a lui Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: