Redactia.ro
Home » Monden » Cum se poartă Pepe cu fiicele sale după divorțul de Raluca Pastramă. Declarațiile surprinzătoare făcute de brunetă

Cum se poartă Pepe cu fiicele sale după divorțul de Raluca Pastramă. Declarațiile surprinzătoare făcute de brunetă

GALERIE FOTO (2) Raluca Pastramă, cu sânul drept pe afară la botezul nepotului ei

Cum se poartă Pepe cu fiicele sale după divorțul de Raluca Pastramă. Celebrul artist și Raluca Pastramă au decis să pună punct căsniciei de 10 de ani, iar acum cele două fetițe pe care le au împreună trebuie să se obișnuiască că nu vor mai locui împreună cu cei doi părinți. La câteva luni de la separare, Raluca a vorbit pentru prima oară despre viața de femeie divorțată, dar și despre relația pe care o are Pepe cu fiicele sale.

Cum se poartă Pepe cu fiicele sale după divorțul de Raluca Pastramă. Declarațiile surprinzătoare făcute de brunetă

Cum se poartă Pepe cu fiicele sale după divorțul de Raluca Pastramă. În luna noiembrie a anului trecut, Pepe anunța pe toată lumea că divorțează de Raluca Pastramă, femeia cu care a avut o relație de 10 ani și împreună cu care are două fiice superbe. La câteva luni de la divort, bruneta a decis să vorbească despre viața de femeie liberă, dar și despre relația pe care o are artistul cu fiice sale, Rosa și Maria. Fosta soție a artistului a mărturisit că a avut parte de multă înțelegere din partea familiei sale, cu toate că nu se aștepta la acest lucru. „Eu cu tata nu am avut o relație prea bună în copilărie, în sensul că era foarte dur. Mi-a fost așa, puțin frică la început, că nu o să înțeleg cu tata, dar a avut toată înțelegerea din lume pentru mine, acum suntem într-un punct foarte bun. EI mă protejează și mi-au respectat fiecare decizie”, a dezvăluit Raluca.

Mai mult, Raluca a spus că Pepe este un tată foarte bun și responsabil, care își iubește și răsfață fetele foarte mult, chiar dacă nu mai locuiesc sub același acoperiș. „Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altcvea. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a mai spus Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă, despre cel de-al treilea copil

Fosta soție a lui Pepe a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Bruneta a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său. Raluca a spus că își mai dorește un copil, dar să fie băiat. Dacă visul acesta nu a putut fi împlinit alături de Pepe, tânăra speră ca în viitorul apropiat, partenerul său să dorească să aibă grijă de trei copii, chiar dacă asta ar însemna să îngrijească doi copii care nu ar fi ai săi.

Raluca Pastrama

De asemenea, nici Pepe nu spune NU unui al treilea mariaj. Nu mai este un secret că ghinioanele l-au urmărit în căsniciile sale și că, din nefericire, aceasta s-au terminat mai repede decât s-ar fi așteptat. Deși părea că și-a găsit fericirea alături de Oana Zăvoranu, iar mai apoi, liniștea alături de Raluca, divorțul a bătut la ușă de fiecare dată. Cu toate astea, artistul își dorește să se căsătorească a treia oară. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: