Redactia.ro
Home » Monden » Pepe reacționează după ce a fost surprins sărutându-se cu Yasmine. Au sau nu o relație?

Pepe reacționează după ce a fost surprins sărutându-se cu Yasmine. Au sau nu o relație?

Pepe a oferit primele declarații despre posibila relație cu Yasmine, o tânără alături de care a fost surprins zilele trecute, sărutându-se și îmbrățișându-se. ”Te săruți și tu cineva și pac, știre. Pe bune?”, a spus artistul.

Pepe reacționează după ce a fost surprins sărutându-se cu Yasmine. Au sau nu o relație?

Pepe a avut prima reacție cu privire la zvonurile despre relația cu o tânără pe nume Yasmine. Artistul s-a filmat în mașină, alături de aceasta, și nu a spus concret dacă ambii formează un cuplu. Ironic, Pepe a mai precizat despre Yasmine: ”Nici nu știu cum arată” și că el este responsabil de ceea ce face, chiar dacă a sărutat-o pe frumoasa brunetă.

”Salutare, am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cineva și pac, știre. Pe bune? Poate că, poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?”, le-a zis Pepe fanilor, în timp ce se filma alături de Yasmine.

Pepe și Yasmine au văzut în tandrețuri într-un club din Capitală. De față cu toată lumea, cântărețul i-a furat un sărut pasional și a îmbrățișat-o ușor. Totul are loc la cinci luni după divorțul de Raluca Pascu, scrie Spynews.

Yasmine este cunoscută drept make-up artist în lumea bună a Capitalei. Înainte de a se săruta cu Peep, tot alături de acesta a mai fost surprinsă la o altă locație din București, în timp ce ambii se simțeau foarte bine, asemeni unui cuplu. Să ascundă oare Pepe adevărul?

Relația lui Pepe cu Yasmine se confirmă din ce în ce mai mult! El i-a pus mâna pe picior, ea l-a luat în brațe! Ipostaze tandre cu cei doi | Spynews.ro

Pepe își dorește să se recăsătoarească și să facă un alt copil

Recent, Pepe a spus la Antena Stars, la Xtra Night Show, că își dorește să se recăsătorească și să aibă iar copii alături de noua parteneră.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Pepe regretă divorțul de Raluca Pascu?

Într-un alt interviu, Pepe a mai punctat faptul că nu și-a dorit să divorțeze de fosta soție, dar la insistențele acesteia, nu a mai avut încotro.

”Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a spus Pepe la Xtra Night Show.

Pepe și Raluca au luat decizia divorțului anul trecut, în noiembrie. Ulterior, în februarie au încheiat totul la notar. Cei doi au două fetițe împreună: Rosa și Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: