Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Pepe, sărut pasional cu Yasmine. S-a întâmplat în văzul tuturor

FOTO. Pepe, sărut pasional cu Yasmine. S-a întâmplat în văzul tuturor

Pepe, sarut pasional cu Yasmine

Pepe a făcut o nouă cucerire, la cinci luni după divorțul de Raluca Pascu. Este vorba depre o tânără pe nume Yasmine, cu care s-a sărutat și îmbrățișat pasional, de față cu toată lumea.

Pepe, sărut pasional cu Yasmine. S-a întâmplat în văzul tuturor

După ce în urmă cu câteva săptămâni, Pepe a fost surprins în compania lui Yasmine, și încă de atunci au apărut zvonuri despre o nouă relație a cântărețului, iată că acum speculațiile se confirmă! Pepe s-a sărutat pasional cu aceasta și a îmbrățișat-o, în văzul tuturor, la un local de fițe din București, potrivit Spynews.

Cine este Yasmine, noua cucerire a lui Pepe

Yasmine este make-up artist, foarte activă în mediul online și cunoscută în lumea bună a Capitalei. În trecut, tânăra a mai cochetat și cu modelling-ul. În urmă cu câteva săptămâni a mai fost surprinsă alături de fostul soț al Ralucă Pascu, dând curs zvonurilor cum că Pepe are o nouă relație.

Relația lui Pepe cu Yasmine se confirmă din ce în ce mai mult! El i-a pus mâna pe picior, ea l-a luat în brațe! Ipostaze tandre cu cei doi | Spynews.ro

Pepe regretă divorțul de Raluca?

În urmă cu câteva zile, Pepe a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV și a spus că nu și-ar fi dorit să divorțeze de Raluca, dar a acceptat până la urmă să facă acest pas, la insistențele acesteia.

”Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a spus Pepe la Xtra Night Show.

Pepe și Raluca au fost opt ani împreună și au două fetițe: Rosa și Maria. În luna noiembrie, Pepe a făcut anunțul divorțului, precizând atunci că nu mai locuiește cu Raluca de două săptămâni. Ulterior, a urmat divorțul la notar, în luna februarie.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, spunea Pepe atunci pe YouTube.

Raluca si Pepe | 20 Iulie 2014 | Productie video DigitalPassion - YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: