Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pascu a recunoscut că ea a pus punct căsniciei cu Pepe! Fosta soțiea făcut declarații despre noua iubită

Raluca Pascu a recunoscut că ea a pus punct căsniciei cu Pepe! Fosta soțiea făcut declarații despre noua iubită

Raluca Pascu a recunoscut că ea a pus punct căsniciei cu Pepe! Fosta soțiea făcut declarații despre noua iubită

Raluca Pascu a vorbit despre faptul că Pepe și-a făcut iubită, la scurt timp după divorț. Fosta soție a latino lover-ului a declarat că tatăl copiilor săi este un bărbat care trebuie să ofere întotdeauna dragoste.

Raluca Pascu a recunoscut că ea a pus punct căsniciei cu Pepe

Raluca Pascu a declarat că Pepe este un bărbat care trebuie să ofere întotdeauna dragoste, dar mai ales, că are nevoie în permanență de atenție. De asemenea, bruneta a dezvăluit și motivul pentru care a pus punct căsniciei de opt ani cu artistul.

Pepe a anunțat despărțirea de Raluca în luna noiembrie a anului 2020. Dacă la început toată lumea credea că cei doi se vor împăca, divorțul a bătut la ușă, în cele din urmă, iar aceștia au luat-o pe drumuri diferite. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul a fost surprins în ultima perioadă în preajma lui Yasmine, confirmându-se că tânăra este noua lui iubită.

Raluca a adus numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copiilor său și a declarat că Pepe a fost mereu un bărbat care oferă iubire. Mai mult decât atât, bruneta este de părere că este de înțeles faptul că Pepe și-a făcut iubită, susținând că latino lover-ul are nevoie de atenție permanentă din partea unei persoane.

“Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a declarat Raluca Pascu, potrivit playtech.ro.

Care este motivul despărțirii celor doi

De asemenea, fosta soție a lui Pepe a făcut și dezvăluiri incendiare despre despărțirea de acesta. Raluca Pascu a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct, motivând că relația dintre ei nu mai mergea de mult timp. Cu toate că a luat cu greu decizia de a termina căsnicia cu artistul, vedeta susține că a fost mult mai bine pentru amândoi, dar mai ales, că nu mai există cale de întoarcere.

Bruneta a exclus o împăcare cu fostul său soț și a spus că fiecare își vede de viața lui și că, deși nu mai formează un cuplu, cele mici se vor bucura întotdeauna de iubirea și căldura lor.

“Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”, a mai adăugat fosta soție a lui Pepe pentru sursa citată.

Etichete: