Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Bodi, de ziua ei. Cum s-au afișat cei doi

Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Bodi, de ziua ei. Cum s-au afișat cei doi

GALERIE FOTO (6) Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Bodi, de ziua ei.

Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Bodi, de ziua ei. Miercuri, Oana Zăvoranu a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, motiv pentru care a organizat o mare petrecere în cadrul căreia și-a invitați toți prietenii. Spre surprinderea tuturor, printre invitați s-a aflat și Alex Bodi, care s-a fotografiat alături de sărbătorită.

Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Bodi, de ziua ei. Cum s-au afișat cei doi

Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Bodi, de ziua ei. Este una dintre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz-ul românesc, fiind cunoscută pentru sinceritatea și transparența sa. Miercuri, 16 iunie, Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere mare într-un restaurant de fițe din Capitală. Alături de ea a fost soțul său, Alex Ashraf dar și prietenii apropiați din showbiz. Printre aceștia s-a numărat și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Dan Diaconescu, Andreea Tonciu și Mara Bănică. Oana a ales să poarte de ziua sa o rochie albă, mulată, semitransparentă, renunțând la sutien. Alex Bodi a făcut o poză cu sărbătorita, Oana fiind extrem de sexy în brațele afaceristului.

Oana Zavoranu si Alex Bodi

Alex Ashraf i-a cumpărat soției sale un buchet format din 48 de trandafiri roșii. La miezul nopții, bărbatul i-a transmis o urare pe Instagram ce a emoționant-o pe brunetă. ”La mulți ani, soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a scris Alex Ashraf, pe contul său de Instagram.

Alex Ashraf este de origine palestinian și este mai tânăr decât actriță cu 14 ani, dar diferența de vârstă nu a contat deloc pentru ei, mai ales că Oana este o femeie extrem de energică. Alex nu este persoană publică, motiv pentru care fanii vedetei n au avut ocazia să îl vadă prea des. Acesta a apărut alături de soția sa, pentru a o sprijini. La 34 de ani, este un bărbat de succes, împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Chiar dacă începutul relației lor a fost unul tumultuos, dragostea dintre cei doi a reușit să învingă. La acea vreme, actrița era implicată într-o relație cu un alt bărbat, pe care în cele din urmă l-a părăsit pentru a putea fi împreună cu Alex Ashraf.

Oana si Alex Ashraf
Alex si Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu, despre căsnicia cu Alex Ashraf

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a vorbit despre problemele din căsnicia pe care o are cu Alex. Actrița din serialul ”Sacrificiul” a dezvăluit ce a făcut pentru ca relația cu soțul ei să revină pe drumul cel bun. Vedeta a declarat că între ea și soțul ei au existat și momente grele, dar fiecare ceartă i-a unit mai mult. ”Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra”, a spus Oana Zăvoranu.

Din fericire, relația celor doi este una frumoasă. Mai mult, cei doi își doresc să devină părinți, cu toate că bruneta declara în urmă cu câțiva ani că nu-și dorește să dea naștere unui copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: