Redactia.ro
Home » TV » Victor Slav, cuvinte dure către Bianca Drăgușanu: “Cea mai mare calitate a ta e că ești fosta mea soție”

Victor Slav, cuvinte dure către Bianca Drăgușanu: “Cea mai mare calitate a ta e că ești fosta mea soție”

Bianca Drăgușanu, roast fenomenal despre fostul ei soț

Bianca Drăgușanu a avut parte de un roast de zile mari la emisiunea „Vulturii de noapte”, difuzată pe KanalD.

Vedeta s-a hotărât să întoarcă roata, iar Victor Slav, Daniel Buzdugan, Giani Kiriță, Cătălin Botezatu și Cătălin Cazacu au luat-o pe Bianca la roast de zile mari.

Motiv pentru care vedeta a decis să întoarcă roata.

„Și tu tatăl copilului meu. Ești o bestie, nu mă așteptam la așa ceva, a spus imediat Bianca imediat ce s-a terminat roast-ul.

Iar despre cei trei prezentatori, dar și despre Daniel Buzdugan și Cătălin Boteazatu, vedeta a avut numai cuvinte de „laudă”.

„Doamnelor și domnilor, eu nu o să fiu la fel de rea cu cei care au fost răi cu mine. Dacă tot te mănâncă limba, tu ești primul Cazacu'”

„Eu nu am fost niciodată trofeu pentru băbați, eu am fost trendsetter. După mine, bărbaților li s-a schimbat percepția despre dragoste. Am înțeles că te-ai apucat de actorie. Scuză-mă nu am reținut numele filmului în care joci. Erați toți ocupați? Cazacule, puteai să joci într-un film XXX și erai dublură, că știu că îți place cauciucul”, i-a spus vedeta lui Cătălin Cazacu.

 Bianca Drăgușanu  i-a adresat un roast agresiv  lui Buzdugan și lui Botezatu

„Daniel, vechi prieten. Un om excelent de radio. Ai vocea și fața perfecte pentru radio. Am înțeles că ești deranjat că eu sunt pe primul loc în ziare. Viața este tristă câteodată. Ai pomenit ceva de operațiile mele. Tu ai vreuna? Ți-ar trebui”, i-a rostit Bianca Dragușanu lui Buzdugan.

Surpriză de proporții. Bianca Drăgușanu, față în față cu Victor Slav

Cei doi și-au aruncat o serie de replici înțepătoare, s-au cercetat cu privirea din cap până în picioare și au ajuns la dezvăluiri pe care până atunci le-au ținut ascunse.

„Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă” , i-a spus prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte Biancăi Drăgușanu, moment în care fosta sa parteneră de viață a rămas pur și simplu fără replică.

„Giani, acest Hagi low budget. Ce mă bucur. Și eu te-aș lua peste tot cu mine, să îmi cari geanta. Tu corespunzi perfect. Am înțeles că ți-ai tatuat pe piept o diavoliță. Aceasta nu și-ar tatua niciodată un câine pe piept”, i-a spus Bianca lui Giani.

„Dragă Bote. Nu te-am văzut demult. Între timp ți-ai lăsat barbă, ești jurat. Și-au crescut și încasările și kilograme. În fiecare emisiune, ești întrebat despre mine. Ce mai știi de Bianca? Dar cu dragostea cum stai? Încă mai încerci să mă regăsești în toate femeile?”, i-a subliniat Bianca Drăgușanu  lui Cătălin Botezatu.

Spre final, Bianca  a făcut un ultim roast pentru fostul ei soț, Victor Slav.

„Victor, te-ai lăudat că îți merge bine. Nu ai exagerat deloc. Ai emisiunea ta, o emisiune în care oamenii te privesc și la care nu se uită peste umărul tău ca să vadă harta. Felicitări. Zilele următoare te invit la o cafea ca să vorbim despre majorarea pensiei alimentare.

De câte ori ne-am despărțit, nici eu nu mai știu. Excepția întărește regula. Victor, fostul meu soț, am fost soția ta pentru că tu m-ai cerut frumos. Dar sunt fosta ta pentru că eu am ales divorțul”, a concluzionat Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre relația Victor Slav: „Am fost cea mai greșită alegere a lui”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: