Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, moment emoționant alături de Selina, iubita sa. Prezentatorul a avut un mesaj important de transmis

Victor Slav, moment emoționant alături de Selina, iubita sa. Prezentatorul a avut un mesaj important de transmis

GALERIE FOTO (3)

Discret de obicei atunci când vine vorba de viața sa personală, Victor Slav a făcut un gest care i-a surprins plăcut pe urmăritorii săi din mediul online. A postat o imagine emoționantă alături de Selina, femeia cu care are o relație de mai bine de doi ani, dar a avut și un mesaj important de transmis. Se pare că legătura dintre ei devine din ce în ce mai serioasă, iar prezentatorul de televiziune vrea să se asigure că partenera sa este mereu în siguranță alături de el.

Victor Slav este o personalitate foarte apreciată în lumea mondenă din țara noastră, fiind apreciat atât pentru aspectul său fizic deosebit, cât și pentru eleganța și sensibilitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Chiar dacă este nelipsit de pe micile ecrane, iar doamnele și domnișoarele care îl curtează nu sunt deloc puține, prezentatorul de televiziune a preferat mereu să fie foarte discret atunci când a venit vorba de viața sa personală.

Victor Slav și Selina sunt împreună de doi ani

După ce mariajul său cu Bianca Drăgușanu a ajuns la final, Victor și-a dorit ca relațiile sale să nu mai atragă atenția publicului. Cu toate că nu a ascuns faptul că este din nou îndrăgostit și implicat într-o legătură amoroasă cu o altă femeie, aparițiile lor au fost puține, iar declarațiile pe măsură.

Cea de care s-a îndrăgostit Victor Slav se numește Selina și dorința sa cea mai mare a fost să fie o prezență cât mai modestă. Nu dorește să fie în fața camerelor de luat vederi, așa că singurele imagini pe care publicul a avut șansa să le vadă cu ea sunt cele postate de prezentator în mediul online. Acesta a vorbit mereu foarte frumos despre iubita sa, pe care se simte foarte norocos că o are alături.

„Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg’, a declarat Victor Slav în cadrul unui interviu, pentru Click.

Cum Victor Slav este și tată înainte de orice, cea mai mare curiozitate legată despre partenera sa a fost referitoare la relația pe care aceasta o are cu micuța Sofia. Din câte a povestit chiar prezentatorul, cele două se înțeleg minunat, așa că Selina este prezentă ori e câte ori fiica lui vine în vizită.

„Da, da. Se înţeleg foarte bine. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta’, a mai adăugat acesta pentru aceeași sursă.

Victor Slav, moment emoționant alături de Selina, iubita sa. Prezentatorul a avut un mesaj important de transmis

Recent, Victor Slav a postat o fotografie în mediul online care a stârnit admirația celor care îl urmăresc. A apărut alături de Selina, pe care o ținea cu multă grijă de mână. Cei doi par foarte fericiți și îndrăgostiți, semn că relația lor evoluează cum nu se poate mai frumos.

”Este este sub protecția mea”, a scris Victor Slav în dreptul imaginii de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: