Redactia.ro
Home » Monden » Victor Socaciu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Familia și apropiații săi și-au luat un ultim „Rămas bun!”

Victor Socaciu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Familia și apropiații săi și-au luat un ultim „Rămas bun!”

Îndrăgitul Victor Socaciu s-a stins din viață în data de 27 decembrie, iar astăzi a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în localitatea Cornu din județul Prahova, după cum și-a dorit chiar acesta. A fost ultima dorință a regretatului artist. Prezenți au fost membrii familiei sale și prietenii apropiați, care au avut șansa să-i aducă un ultim omagiu. 

Victor Socaciu a fost un cântăreț de muzică folk, compozitor și prezentator de televiziune foarte îndrăgit se publicul din țara noastră. S-a implicat și în politică începând cu anul 2005, fiind membru al Camerei Deputaților și diplomat. A avut o carieră de succes, care i-a adus multă satisfacție și bucurie. Printre cele mai mari plăceri ale artistului se numărau concertele, unde putea să fie în fața oamenilor care-i iubeau muzica.

În anul 2009 a suferit un transplant la rinichi care i-a salvat viața, dar acest lucru nu l-a ferit de alte probleme de sănătate. S-a confruntat cu complicații de natură renală, iar îmbolnăvirea cu Covid-19 de la începutul acestui an a avut consecințe puternice asupra organismului său. A ajuns la spital la jumătatea lunii noiembrie, unde medicii au efectuat un drenaj al lichidului de la plămâni. Artistul a contactat o infecție, a fost în comă, iar ulterior inima sa a cedat. Cauza morții, după cum a confirmat Brândușa Simion, a fost un șoc septic.

După ce vestea că Victor Socaciu s-a stins a fost transmisă oficial de soția și fiica acestuia, apropiații lui au acceptat cu greu această pierdere. Nimeni nu și-ar fi imaginat că artistul va sfârși atât de repede, mai ales că era mereu plin de energie și-și dorea din tot sufletul să revină pe scenă.

Victor Socaciu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Familia și apropiații săi și-au luat un ultim „Rămas bun!”

Corpul său neînsuflețit a fost depus la Sala Palatului, iar ulterior la Palatul Parlamentului. În aceste locații cei ce l-au apreciat și îndrăgit au putut să-și ia un ultim „Rămas bun!” și să-i aducă un omagiu. Astăzi, Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum, urmând să fie înmormântat în localitatea Cornu din județul Prahova. Slujba a început la ora 12, iar familia și prietenii au fost prezenți.

„Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova”, a anunțat fiica sa, Ana Maria Socaciu.

Cea care i-a fost alături în ultimele clipe de viață a fost soția sa, Brândușa Simion. Aceasta l-a îngrijit și l-a susținut, iar acum când nu mai este, i-a îndeplinit ultima dorință. Victor Socaciu și-a dorit să fie înmormântat în Cornu și nu în cimitirul Bellu, București, deoarece localitatea din Prahova i-a fost cămin pentru ultimii ani.

„Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: