Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Ana Morodan merge la bisturiu ! Vrea să scape de chinuri: ”Am dureri mari…”

VIDEO Ana Morodan merge la bisturiu ! Vrea să scape de chinuri: ”Am dureri mari…”

Ana Morodan este un personaj controversat, dar și exagtravagant pentru publicul urmăritor. Vedeta a dezvălui pentru cei de la Antena Stars prin ce chinuri trece în ultimul timp. Există o singură soluție să scape de dureri.

Ana Morodan: ”Am dureri mari…”

Aceasta a povestit că are mari probleme din cauza sânilor deoarece sunt „imenși”. Fapt ce îi provoacă dureri atroce de spate. Se gândește serios să îi taie exact ca Simona Halep!

Ana Morodan este născută la Arad, unde a absolvit Facultatea de Drept, însă a profesat ca avocat specializat pe divoțuri unde nu se regăsea și s-a mutat la București, unde a devenit rapid cunosută ca blogger, influencer, dar și antreprenor de succes.

Acum, la 37 de ani, Ana are un fizic nemaipomenit și îi place să-și pună în valoare toate trăsăturile feminine. Totuși mărturisește că a luat câteva kilograme în plus, iar durerile de spate cauzate de „sânii foarte voluminoși” nu-i dau pace.

Ea a apelat la o serie de terapii alternative pentru tratarea durerilor de spate pe care le are. Însă crede că soluția optima este să îi micșoreze:

Ana Morodan: „Așa sunt eu, reală-boschetă! „

„Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă!

Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către pietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta,prezentă, luni seară, la un eveniment de beauty.

Ana Morodan susține că de-a lungul timpului s-a luptat atât cu depresia cât și cu anxietatea, mai ales când și-a pierdut tatăl, bunica și bunicul în doar o săptămână. Nu a trecut mult timp și celebra bloggeriță și-a pierdut și mama.

„Psihologul mi-a zis să merg la pădure în week-end să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă”, a mi spus contesa „digitală”.

Ana Morodan: „Mie îmi plac tinerii! ”

Chiar înainte de debutul pandemiei Ana s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de lungă durată, peste 8 ani de zile. Ana fuge de căsătorie și de angajamente încă de când a rămas singură:

„Mie îmi plac tinereii. Am fost avocat specializat pe divoțuri. Îmi place concubinajul forever! (n.r. totdeauna). Am avut o relație de opt ani și după un cuvânt spus aiurea am zis: la revedere! M-aș mărita doar ca să divorțez. Îmi place să fiu singură”, a adăugat vedeta Antenei Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: