Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Andreea Mantea, mărturisiri dureroase: „I-am prins în fapt”

VIDEO Andreea Mantea, mărturisiri dureroase: „I-am prins în fapt”

Andreea Mantea este una dintre vedetele apreciate și iubite din România. Aceasta a fost întotdeauna deschisă și sinceră cu urmăritorii ei atât la televizor cât și în mediul online.

Sinceritate până la capăt

Prin transparența ei, publicul a aflat de momentele de extaz ale vedetei, dar și despre cele mai rele și nefericite perioade din viața ei.
Andreea Mantea a fost invitată la „Detectorul cu minciuni”, unde a dezvăluit că a fost înșelată de către unul dintre foștii ei iubiți, dar și cum a aflat acest lucru fatal relației dintre ei.

Prezentatoarea TV, i-a recunoscut Oanei Radu în timpul emisiunii că i-a prins chiar în fapt pe cei doi și că nu a putut trece peste asemenea gest:

„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea îm emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Andreea Mantea a mai precizat și că doar un bărbat și-a dorit să rămână lângă ea, însă nu și-a dorit ea:

„A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.˝ a mai adăugat prezentatoarea.

Un nou proiect TV

Andreea Mantea a reluat colaborarea în emisiunea de dragoste a trustului Kanal D, dar sub o altă denumire: Casa iubirii. Emisiunea s-a mutat însă din Turcia la București.

Pentru a avea o energie cât mai bună Andreea Mantea povestește ce lucruri și-a adus de acasă:

„Mi-am adus deja obiecte care să-mi poarte noroc… multe. Iconițe, bețișoare parfumate, câte puțin din fiecare pentru că eu cred în energii. Și încă din prima clipă am observat că acest loc are o energie fantastic de bună.

Mie așa mi se pare.

Dacă nu simțeam asta, începeam imediat să ard salvie, nu știu, să ard lemn de santo. Să aduc niște tămâie, imediat, adică nu stăteam la discuție. Dar nu, e chiar plăcut”, a declarat Andreea Mantea pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: