Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Carmen Tănase și-a cerut scuze în mod public:„ Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu”

VIDEO Carmen Tănase și-a cerut scuze în mod public:„ Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu”

Sursa foto: WOWBiz

Marea actriță, Carmen Tănase i-a cerut scuze în mod public fostei asistente TV, Bianca Drăgușanu pentru ce a spus despre ea în cadrul unei postări de pe contul ei personal de socializare, în anul 2013.

Recent, actrița a recunoscut în cadrul unei emisiuni TV că s-a folosit greșit de numele Biancăi pentru a sublinia nemulțumirea ei față de anumite știri care circulau în vremea aceea prin presa românească.

Și-a cerut scuze după 9 ani

Cu puțin timp în urmă, Carmen Tănase a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde și-a exprimat public scuzele față de Biana Drăgușanu.

În cadrul emisiunii vedeta puncta că și-ar dori ca marii actori să fi mie mediatizați atunci cănd sunt în viață pentru marile reușite pe care le au. De multe ori actorii primesc mai multă atenție atunci când trec în neființă.

Nemulțumirea ei are și un exemplu edificator: regretata Tamara Buciuceanu a primit premiul Academiei Române pentru Merite Deosebite în Teatru și Film, lucru care nu a fost deloc mediatizat la acea vreme.

Carmen Tănase a fost revoltată și a postat un mesaj dur pe rețelele sociale:

„Stimată presă, este o știre care nu vinde, nu-i așa? Atât vă spun: să vă fie rușine obrazului! Ocupați-vă în continuare de Bianca Drăgușanu! Asta și meritați!”, a transmis Carmen Tănase în anul 2013.

În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, bine cunoascuta actrița i-a cerut scuze în mod public Biancăi Drăgușanu pentru că s-a folosit de numele ei pentru a sublinia acel context.

Aceasta a mai adăugat că nu are nimic cu Bianca și că doar a încercat să atragă atenția unei probleme pentru care ea era deranjată și furioasă:

„Îmi cer scuze față de această fată cu care chiar nu am nimic. Eram foarte nervoasă pentru ce i se întâmpla Tamarei Buciuceanu și m-am folosit de numele ei absolut aiurea-n tramvai.
Și îmi cer scuze acum că uite, ea probabil că nu se uită pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publică această chestie.

Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu, nu am nicio problemă cu ea. Fiecare este liber să-și facă viața așa cum dorește.

Ea a găsit o breșă pe care a speculat-o, asta e situația. Nu sunt de părere că nu trebuie să te uiți la anumite persoane, că ne învață, că ne fac, că ne dreg, că ne strică… nu sunt de această părere.”, a explicat Carmen Tănase la Kanal D.

Bianca Drăgușanu n-ar avea niciun rol în filmul actriței

Întrebată ce rol ar putea juca fosta asistentă TV, în filmul ei, Carmen Tănase a spus că Bianca nu ar avea niciun rol, deoarece filmul este unul trist.

„Bianca Drăgușanu în filmul meu nu ar juca! Nu ar avea ce să joace în filmul meu, pentru că este un film trist.
Ea nu ar avea ce să caute în filmul meu. Ea ar trebui să joace în alte filme, cu oameni frumoși, cu lume frumoasă, cu lux. Filmul meu nu e așa.”, a adăugat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: