Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cât a costat nunta anului. Florin Salam nu s-a zgârcit deloc 

VIDEO Cât a costat nunta anului. Florin Salam nu s-a zgârcit deloc 

Florin Salam și Roxana Dobre au spus marele da după opt ani de zile petrecuți unul lângă celălalt. Cei doi au realizat că sunt suflete pereche și că merită să dea o șansă căsnicie, în fața lui Dumnezeu! Iată cat l-a costat pe îndrăgitul interpret tot evenimentul!

Florin Salam și Roxana Dobre au spus „DA” pentru toată viața 

În cursul zilei de ieri a avut loc cel mai intens eveniment din lumea mondenă! Interpretul Florin Salam a dus-o în fața altarului pe Roxana Dobre. A fost unul dintre evenimentele pe care le vedem rar în țara noastră! Alături de ei, au fost prezenți cei mai cu seamă artiști, prieteni, iar  nunta a fost una de vis! Cuplul a avut peste 400 de invitați. 

Ceremonia dintre Florin Salam și Roxana Dobre a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru de vis, iar cununia religioasă a avut loc la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Mamaia. Nuntașii au petrecut mai apoi la clubul Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc.

Florin Salam și Roxana Dobre au avut peste 400 de invitați la nuntă

Mega-petrecerea de la malul mării, din clubul NUBA, a fost de poveste! Decorul pregătit pentru nuntă a fost unul spectaculos, cu aranjamente florale nemaivăzute, cu mesele bogate și ornate impecabil special pentru invitații fericitului cuplu. 

În jurul orei 20:00 au început să apară primii invitați. Florin Salam și Roxana Dobre s-au lăsat așteptați, interpretul schimbându-și hainele. Frumoasa sa soție a rămas îmbrăcată în rochia de nuntă, o creație marca Cristina Săvulescu, ce a făcut furori pe tot parcursul evenimentului. Invitații au fost cei mai cu seamă din showbizul românesc, peste 400. Totodată artiști care le sunt și prieteni, au asigurat voia bună și distracția.

Florin Salam nu s-a uitat la bani 

Florin Salam nu s-a zgârcit deloc! Acesta a depășit bugetul pe care îl pregătise pentru marele eveniment, dar asta nu este o problemă pentru celebrul interpret. Cântărețul a asigurat inclusiv cazarea invitaților. 

„Pe lângă cei 350 de invitați aleși pe sprânceană s-au mai ”furișat” lăutarii cu tot cu staff-ul lor, vreo 100 la număr”, relatează „Cancan.ro”. Acest lucru a adăugat un plus de cel puțin 100 de mii de euro la finalul evenimentului. 

Putem spune că Florin Salam a scos din buzunar suma de 350.000 de euro (potrivit aceleași surse) cu zâmbetul pe buze pentru una dintre cele mai fericite zile din viața lui și a Roxanei Dobre. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: