Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cătălin Scărlătescu a stârnit hohote de râs! Juratul de la Chefi la Cuțite a avut o căzătură zdravănă

VIDEO Cătălin Scărlătescu a stârnit hohote de râs! Juratul de la Chefi la Cuțite a avut o căzătură zdravănă

Maestrul bucătar de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, a făcut pe toată lumea să râdă. Juratul a avut o căzătură zadravănă, după ce scaunul pe care stătea i-a alunecat.

Cătălin Scărlătescu a stârnit hohote de râs! Juratul de la Chefi la Cuțite a avut o căzătură zdravănă

Cătălin Scărlătescu a avut o căzătură de zile mari chiar în timpul emisiunii ”Chefi la Cuțite”. A făcut pe toată lumea să râdă, dar mai ales pe colegii săi jurați, care cu greu se mai puteau aduna, informează Spynews.

Totul s-a întâmplat în timp ce în fața maeștrilor bucătari se afla o doamnă pe nume Alina Bălan. Și aceasta, de cum a intrat, i-a amuzat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Alina Bălan a precizat că este instructor în bucătărie, dar că nu gătește niciodată. Îm schimb, se pricepe foarte bine la partea teoretică.

”Mie nu mi-a plăcut să gătesc, dar mi-a plăcut să învăț despre ce mănânc cum fac, ce fac, tot ce ține de partea teoretică. Eu îi învăț pe elevi, să gătească, și cum trebuie să prezinte preparatele. Sunt un dezastru. Mă aflu aici să știu dacă sunt un eșec sau am aptitudini.”, a spus concurenta la Chefi la cuțite.

Ulterior, Sorin Bontea a spus un banc, similar cu spusele Alinei Bălan. Acesta l-a amuzat atât de tare pe Cătălin Scărlătescu, încât în timp ce râdea, scaunul pe care stătea, i-a alunecat. I-a sărit în ajutor Florin Dumitrescu, în timp ce Sorin Bontea nu știa cum să se mai oprească din râs.

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu

La începutul emisiunii Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu avea 120 de kilograme, însă, în urma unei diete drastice și mult sport, a reușit să dea jos 50 de kilograme.

„Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Mesele copioase de la Chefi la cuțite l-au transformat pe Cătălin Scărlătescu! Cât de mult s-a îngrășat după ce slăbise 54 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a mâncat multe legume și fructe proaspete.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde. Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, a mai mărturisit Scărlătescu.

Într-un alt interviu, Scărlătescu a spus că pasiunea pentru bucătărie i-a insuflat-o bunica lui.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: