Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cleopatra Stratan i-a dat o replică aspră lui Bursucu: „Ai intrat și tu în rând cu ei?”

VIDEO Cleopatra Stratan i-a dat o replică aspră lui Bursucu: „Ai intrat și tu în rând cu ei?”

Cleopatra Stratan a fost invitată recent la emisiunea „Dimineața cu noi”, din cadrul trustului Kanal D. Aceasta a venit alături de cel cu care a ales să-și unească destinele pentru totdeauna, soțul ei, Edward Sanda. În cadrul emisiunii, cântăreața i-a dat o replică aspră lui Bursucu, deoarece a primit o întrebare deranjată de la acesta. Iată cum a reacţionat prezentatorul emisiunii. 

Cleopatra Stratan i-a dat o replică aspră lui Bursucu

În cadrul emisiunii „Dimineața cu noi”, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitaţi să vorbească despre proiectele profesionale în curs de derulare, dar şi despre planurile lor de viitor.

Printre întrebările adresate vedetelor, Bursucu a vrut să afle când vor face cei doi un copil. Acest lucru a reuşit să o deranjeze pe Cleopatra Stratan care i-a oferit imediat o reacție: 

„Bursucu: Ce faceți voi, copilași drăgălași?

Cleopatra Stratan: Noi am venit cu ceva nou, dar nu neapărat pe plan muzical. Adică, pe plan muzical avem proiecte nelansate, urmează să le lansăm anul ăsta. Dar avem proiecte pe mai multe planuri…

Bursucu: Vreți să faceți copii?

Cleopatra Stratan: Nu, nu!

Bursucu: Era prima întrebare a oricărui idiot, de asta mă…

Cleopatra Stratan: Și ai intrat și tu în rând cu ei, nu?

Bursucu: Exact. Bravo! Normal, nu?”

Ce planuri de viitor au Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut la o altă emisiune că își doresc să mai copilărească și că momentan sunt focusați pe cariera profesională. Acestea fiind motivele pentru care încă nu sunt pregătiți să devină părinți. 

„Nu ne grăbim, ne dorim un copil, dar nu acum pentru că vrem să mai copilărim, să ne mai plimbăm, să mai călătorim, bineînțeles, carierele noastre nu trebuie să le lăsăm din frâu, așa că mai e timp. Nu ne grăbim[…].

Oricum noi o să fim copii în suflet toată viața și sigur un copil nu o să ne dăuneze cu absolut nimic și nu o să ne încurce, nici în cariere, nici în viața noastră, pur și simplu nu suntem atât de pregătiți să fim părinți”, au declarat cei doi pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: