Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Controversă în lumea Hollywood-ului. Johnny Depp într-o relație cu unul dintre avocații săi în plin proces cu Amber Heard? Iată reacția actorului

VIDEO Controversă în lumea Hollywood-ului. Johnny Depp într-o relație cu unul dintre avocații săi în plin proces cu Amber Heard? Iată reacția actorului

O posibilă relație între actor și avocata lui a fost subiectul unor zvonuri. Vezi reacția actorului despre o posibilă relație aprinsă în plin proces cu Amber Heard.

Johnny Depp într-o relație cu unul dintre avocații săi în plin proces cu Amber Heard?

Johnny Depp este încă cufundat în procesul de defăimare cu fosta sa soție Amber Heard. Deocamdată, celebrarea litigiului este suspendată până pe 16 mai anul viitor. Deși acest lucru nu a oprit posibilele speculații despre actor. Acum, viața sentimentală a actorului ar merge mult mai departe după ce s-a zvonit că ar putea avea o nouă idilă. Și nu ar fi cu oricine, ci cu avocata sa Camille Vasquez.

În timpul celebrării evenimentului din Fairfax, Virginia, fanii au putut vedea că între avocată și actor există o relație, trădată de unele gesturi.

Toate acestea au alimentat o mașinărie de zvonuri în care se speculează cu privire la posibila relație dintre ei. Lucru care a primit recent și o reacție!


Cine este Camille Vasquez, avocata lui Depp?

Camille Vasquez, în vârstă de 38 de ani, reprezintă curtea de avocați care îl apără pe Depp în procesul împotriva fostei sale soții Amber Heard și, potrivit „The Focus”, s-ar fi specializat în litigii privind situații contractuale.

Deși zvonurile au fost declanșate, site-ul „TMZ” a confirmat, potrivit unor surse, că nu există nicio relație între cei doi. Totul ar fi doar o relație apropiată și amicală ca urmare a celor întâmplate în ultimele săptămâni.

Aceeași presă afirmă că avocata are în prezent o relație de câteva luni cu un om de afaceri britanic din domeniul imobiliar, ceea ce ar exclude posibilitatea unei idile cu Johnny Depp.

De ce se află Amber Heard și Johnny Depp în plin proces juridic 

Totul a început când actorul din Pirații din Caraibe a intentat un proces de defăimare împotriva lui Heard pentru un articol de opinie pe care aceasta l-a scris în The Washington Post despre abuzul domestic. Deși nu a menționat numele lui Depp, actorul a susținut că aceasta i-a îngreunat găsirea unui loc de muncă în industrie. Amber a luat acum cuvântul în acest caz și a făcut lumină în legătură cu unele dintre abuzurile prin care a trecut din partea lui Depp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: