Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cristina Șișcanu: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”. Nu s-a putut abține

VIDEO Cristina Șișcanu: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”. Nu s-a putut abține

Sursa foto: Playtech.ro

Cristina Șișcanu a decis să vorbească cu urmăritorii ei despre un subiect controversat în zilele noastre și mai ales în mediul online, legat despre responsabilitățile pe care le au partenerii într-un cuplu, dar și despre infidelitate. Soția lui Mădălin Ionescu nu s-a sfiit și și-a exprimat dur opinia, într-un videocilp.

Cristina Șișcanu: „De ce trebuie să nu ne respectăm, să ne umilim în halul ăsta?”

Vedeta nu este de acord cu menajarea bărbaților de către partenere. Aceasta a susținut public, pe rețelele de socializare, că nu admite ca ea sau soțul ei să nu-și împartă din responsabilități, ca de exemplu cele casnice sau de creștere a copiilor:

„Fiecare alege să trăiască cum vrea, cum simte, însă, totuși, sunt împotriva promovării unor idei care, din punctul meu de vedere, nu sunt sănătoase pentru generațiile care vin. Probabil că peste câțiva zeci de ani oamenii nu se vor mai căsători, nu vor mai întemeia familii, mie mi-e frică să dispară iubirea, practic, latura aceasta romantică, chimia.

De ce trebuie să nu ne respectăm, să ne umilim în halul ăsta, încât să nu împărțim anumite obligații legate de familie, de creșterea copiilor cu soțul? Sunt convinsă că foarte multe femei au locuri de muncă, au și ele viața lor profesională.

Și atunci, dacă sunt mame, este firesc să fie ajutate de soț, de tatăl copiilor. Nu cred că scade din șmecheria bărbatului, dacă el pune mâna și schimbă un scutec. Nu cred că se întâmplă nimic dacă soția e prinsă cu treabă și îi trimite bărbatului lista de cumpărături. Nu în asta constă șmecheria unui bărbat.”, a transmis Cristina Șișcanu, pe contul ei personal de Facebook.

Cristina Șișcanu : „N-are cum să-ți facă plăcere să știi că partenerul tău se duce cu altele”

Infidelitatea a fost un alt subiect abordat de către fosta jurnalistă. Soția lui Mădălin Ionescu s-a arătat nervoasă față de situațiile în care partenerii ajung la acest declin sau chiar mai rău să fie de acord cu o relație deschisă:

„Eu văd că un bărbat este cu adevărat șmecher atunci când este cu adevărat bărbat, când este stăpân pe sentimentele pe care le are, când își iubește soția, când își alege o femeie demnă de el și cu care construiește, pe care o respectă și căreia îi este fidel. Un bărbat care chiar știe ce vrea. Nu un bărbat care este căsătorit și lui i se scurg ochii după alte femei. Atunci el are o problemă. Nu există așa ceva. Să fii șmecher că umbli cu alte femei, când tu ai o soție acasă.

Cui îi face bine așa ceva? Din punctul meu de vedere, chiar dacă unii spun că trăiesc într-o relație deschisă, n-are cum să-ți facă plăcere să știi că partenerul tău se duce cu altele și invers, tu ca bărbat, știind că nevasta ta se duce cu alții. Oricât de deschisă ar fi relația aia. N-ai cum, nu există. Altfel de ce să mai întemeiezi un cuplu? Trăiești așa, te distrezi când cu unul, când cu altul sau invers, când cu una, când cu alta. De ce trebuie să-ți întemeiezi o familie? Că așa îți impune societatea?”, a adăugat Cristina Șișcanu, în cadrul aceleiași postări.

Sursa: Facebook Cristina Șișcanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: