Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022, s-a clasat pe locul doi

VIDEO Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022, s-a clasat pe locul doi

Finala sezonului 12 de la Românii au Talent, de pe ProTV l-a surprins pe al doilea loc, pe Emanuel Ion, muzicianul orb care cântă la 5 instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe.

Emanuel Ion, a fost favoritul caselor de pariuri

Emanuel Ion, a fost favoritul caselor de pariuri și nu numai, din finala Românii au talent. Acesta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu momentul său, dar și cu modestia cu care a fost înzestrat.

„În ultimul act, Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent, sezonul 12 a oferit un moment memorabil cu o piesă plină de emoție, care a fost compusă chiar de el: 

 „Dă-mi bucurie” este o melodie prin care artistul îi cere ajutor divinității pentru a îi ghida pașii în viață”, potrivit „RomâniaTV.net”

Tânărul a plecat acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent, i-a impresionat pe jurați

Jurații de la Românii au talent, Andra Măruță, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu, nu s-au bucurat doar de măiestria cu care cântă băiatul la clape, ci și de vocea specială pe care o are tânărul artist.

„Eu aș vrea să îți spun două lucruri. Primul – ai spus că te străduiești în fiecare zi să fii un băiat normal. Nu te mai strădui. Tu ești un copil supranormal. Celălalt lucru – sunt artiști care pe scenă aleg să vorbească despre lucrurile care îi interesează. Tu ai ales să vorbești despre Dumnezeu. Mi se pare foarte important”, a spus Dragoș Bucur.

„Mă uimești cu fiecare apariție a ta. Ai spus atâtea lucruri care m-au emoționat. Mă emoționează când ai spus că nu vreau mila voastră. Mă bucur că am putut să-ți ofer atâta bucurie. Sunt aici, cu tine”, l-a completat Andra.

În audiții, băiatul a fost printre norocoșii care au primit Golden Buzz. Cea care i-a dat acest privilegiu a fost Andra

Acesta studiază la un liceu normal și susține că este mai bine așa. „Deși îi este mai greu pentru că a fost necăjit de către colegi și nici școala nu este pregatită pentru elevi ca el”, mai explică sursa citată.

Telespectorii voiau ca el să câștige

Unii telespectatori considerând că Emanuel Ion era un câştigător mai meritoriu. “Celălalt băiat merita locul 1.. copii talentați care dansează sunt mulți, însă ce făcea acel băiat orb nu vezi in fiecare zi”, “Ce au văzut la Darius nu ştiu. Mai bine era la Emanuel Ion. El chiar merita”, “Nu a fost cel mai bun”, sunt câteva din comentariile nemulţumiţilor, de pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: