Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Gest extrem din partea lui Beni după ce a plecat de la familia Sterp. Acesta a ajuns din nou la familia sa naturală

VIDEO Gest extrem din partea lui Beni după ce a plecat de la familia Sterp. Acesta a ajuns din nou la familia sa naturală

Beni a povestit cu lacrimi în ochi ce sentiment îl trec de când a ajuns la familia sa naturală. După mai multe luni de absență, Geta Sterp a decis să povestească în mediul online ce s-a întâmplat cu micuțul Beni, copilul de care familia sa a avut grijă timp de mai multe luni.

Beni a plecat din familia Sterp

Beni a ajuns înapoi la familia lui după ce aceștia au făcut plângere la poliție pentru a-l recăpăta. Geta Sterp a povestit pe Youtube că s-a bucurat să îl revadă pe Beni, mai ales că în ultima perioadă nu a reușit să îl contacteze, deoarece i s-a stricat telefonul mobil. 

„Astăzi eram la magazin și a venit Beni la mine. Nu mi-a venit nici mie să cred când l-am văzut, pentru că foarte mulți dintre voi nu știți, dar el nu mai locuiește la noi de vreo luni, trei chiar, de când au fost problemele care au fost. El s-a întors acasă și pot să zic că nici nu am mai păstrat legătura de atunci, deoarece și-a spart telefonul.”

Geta Sterp: „Am fost triști cumva, și noi, și el”

„Ne-am mai întâlnit prin oraș când și când, dar mai rar. Astăzi a venit până la noi la magazin și l-am adus până la noi acasă, în vizită. A fost cu noi pe la oi și am vrut să filmăm un vlog, să povestim ce mai face, cum e, ce a mai făcut în tot acest timp.

Am fost triști cumva, și noi, și el. Ne-am atașat de el, îl trimiteam la școală, am încercat să îi dăm o educație bună și cred că și el s-a atașat foarte tare de noi.”, a mărturisit Geta Sterp, în ultimul vlog al său, postat pe canalul personal de YouTube.

Beni a renunțat la educație

Beni a dezvăluit ce s-a întâmplat cu el după ce s-a întors la familia lui naturală. El susține că prietenii lui l-au uitat și că a renunțat să meargă la școală, lucru pe care nu îl neglija atunci când locuia alături de familia Sterp. Aceștia îl susțineau mai ales în ceea ce ține de educație și recunoaște că regretă că nu mai locuiește cu ei:

„Am plâns. M-am atașat foarte tare de voi. Voi îmi dădeați o mâncare caldă, o îmbrățișare și mie mi-a fost așa…în tot timpul ăsta. Aici eram tratat ca un prinț.

Familia în loc să se mulțumească pentru că aici aveam tot ce voiam eu, îmi făceam un viitor…Spuneam mai multe, dar nu mai spun, că acum nu mai stau aici (n.r. la familia Sterp) și mă mai cert și cu ăia de acolo (n.r. cu părinții lui).”, a declarat Beni, în cadrul vlogului amintit mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: