Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Imagini desprinse din filme. Momentul în care un tanc rusesc e distrus de armata ucraineană. Cât mai rezistă Ucraina

VIDEO Imagini desprinse din filme. Momentul în care un tanc rusesc e distrus de armata ucraineană. Cât mai rezistă Ucraina

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, interviu exclusiv: ”România poate fi în planurile rușilor, mai mult ca sigur”

Imaginile care vin din Ucraina din ultimele două săptămâni par desprinse din filmele de acțiune.

Armata Ucrainei a postat pe contul său de Twitter o înregistrare video în care afirmă că un tanc rusesc e distrus de forțele ucrainene, potrivit Sky News.

Tancul rusesc ar fi din Brigada 25 Siceslav și este distrus în totalite în urma atacului.

Imaginile nu au putut fi confirmate din surse independente, mai precizează Sky News.

Cât mai rezistă Ucraina și ce are de gând Rusia

Rusia va accelera ofensiva în fața căreia apărarea ucraineană nu va mai rezista mult timp, potrivit unei note a servicilor de informații dintr-o țară NATO, obținută de jurnaliștii de la BFM TV.

Aceeași notă citată afirmă că, după Ucraina, Rusia ar putea să încerce să atace alte națiuni precum Georgia, Moldova sau țările baltice.

Potrivit acestei note, armata lui Vladimir Putin a început să lanseze o ofensivă militară mai susținută și extinsă.

Pe lângă capitala Kiev, amenințată de mai multe zile, zonele din partea de vest, relativ ferite de lupte până în prezent, au început să fie vizate de rachetele Rusiei. Partea occidentală nu mai este în siguranță, arată autorii raportului.

Ce cred oficialii. Cât va mai dura războiul?

Oleksi Arestovici, consilier al şefului de cabinet al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a afirmat că războiul ar trebui să se termine cel târziu la începutul lunii mai. Și asta pentru că Rusia nu va mai avea resurse pentru a susţine invazia, informează Reuters.

„Cred că cel târziu în mai, la începutul lui mai, ar trebui să avem un acord de pace, poate fi mai devreme, vom vedea, vorbesc despre ultimele date de care dispunem”, a spus Oleksi Arestovich.

Marți, în cea de-a 20-a zi de război, Kievul a fost din nou ținta bombardamentelor. Capitala a intrat în carantină de la ora 20.00, până miercuri dimineața. Atacuri au fost în mai multe cartiere. Cu toate acestea, premierii Poloniei, Cehiei și Sloveniei urmează să ajungă în capitala Ucrainiei pentru discuții cu președintele Volodimir Zelenski.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: