Redactia.ro
Home » Homepage » VIDEO Imaginile când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se lovesc! Filmare cu puternic impact emoţional

VIDEO Imaginile când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se lovesc! Filmare cu puternic impact emoţional

VIDEO Imaginile când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se lovesc! Filmare cu puternic impact emoţional

A apărut un filmuleț cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf când se lovesc, așa cum se observă, ambii acuzându-se reciproc de violență în plângerile făcute la Poliție. Iată imaginile, care au un puternic impact emoțional, atenție.

VIDEO Imaginile când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se lovesc! Filmare cu puternic impact emoţional

Pe stradă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par să lovească unde nimeresc. Din câte se observă, își dau la față, iar Reghecampf pare că o trage pe impresară de păr și chiar o împinge, aceasta ripostând la rândul ei așa cum poate. Imaginile au fost obținute în exclusivitate de Fanatik. Ulterior, Cancan a dat informația că filmulețul este „trunchiat” și că impresara ar fi dat presei doar partea care pare să o favorizeze pe ea, doar ea singură fiind atunci în ipostaza de victimă.

Clipul video pare într-adevăr incredibil și nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că se poate ajunge chiar atât de departe, oricât de mare ar fi „războiul” dintre cei doi soți, aflați acum în proces de divorț după o relație îndelungată, de 15 ani.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf era băut când au început conflictul, conform Fanatik.

Anamaria Prodan, cercetată penal după hărțuirea Corinei Caciuc, logodnica lui Reghecampf

Potrivit Cancan, Anamaria Prodan este cercetată penal după hărțuirea Corinei Caciuc, logodnica lui Reghecampf. Totodată, conform sursei menționate, o înregistrare când impresara o înjură pe Corina Caciuc poate fi accesată în acest material. Atenție, conținut audio cu un puternic impact emoțional!

Anamaria Prodan, primele declarații după conflictul violent cu Laurențiu Reghecampf. „M-a luat de cap, de gât, de ochi”

Este de menționat că Laurențiu Reghecampf nu a făcut, deocamdată, nicio declarație oficială despre acest subiect.

În schimb, la ieșirea din secția de Poliție Snagov, Anamaria Prodan, deși puțin incoerentă, și-a expus punctul de vedere. Ea îl rugase chiar și pe nașul ei să poarte o discuție cu antrenorul, conform Cancan.

„Nașul de botez pe care-l respect și sunt niște oameni care n-au legătură cu mitocăniile astea, i-am rugat să vorbească cu el, să închidă absolut totul frumos”, a spus Anamaria Prodan.

Scandalul începuse, de fapt, cu o zi înainte, nu vineri. Potrivit surselor Cancan, antrenorul a fost audiat joi la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, asta după ce „Prodanca” a depus o plângere împotriva lui.

Anamaria Prodan a mai făcut declarații și pentru Fanatik.

Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia. Bebe ia zis că: `Că nu pleacă nicăieri cu el`. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat.

S-a dus la vecinul, a băut, probabil, de a rupt, că abia se ținea pe picioare la poliție. După, când l-am chemat afară, eu i-am zis că am ajuns… i-am zis: `Te rog frumos, vino să închidem nebunia asta. Te implor. Te faci de râs, lui Bebe îi este rușine să meargă pe stradă, fetelor la fel. Te implor eu, hai să mergem mâine dimineață… vorbesc eu cu notarul. Hai să încheiem nebunia asta. Te implor.` Și a început să ne înjure, să ne amenințe că ne bagă în pușcărie.

Pe cei de la Poliție i-am rugat să-i facă testul. Abia stătea pe picioare, nici nu a vrut să audă. Dar dacă ameninți cu moartea pe cineva, nu-i faci test? Este a doua oară când se întîmplă și când depunem plângere la poliție să stea departe de noi.

Prima dată am zis că e prima dată, și-a cerut scuze, am închis (n.r. dosarul). Acum iar. De data asta nu mai am ce să fac. Am predat tot la poliție. Are dosar penal, nu-l mai iartă nimeni. A căzut peste masă, a rupt… l-au ridicat polițiștii. Nu ai cum să faci așa ceva.

Nu l-am văzut în viața mea în situația în care este acum. I-am și spus: `Cum poți să apari așa în fața copilului, în fața noastră. Cum poți să faci nenorocirile pe care le faci?!` Am înregistrat tot din prima clipă, până în ultima. Cunoscându-l că-i beat, eu știam ce urmează. Finul meu era în mașină, abia mă adusese.

Când a văzut că s-a repezit la mine și a început să înjure pe stradă. A tras de mine. I-a spus și el: `Băi, oprește-te, oprește-te Laur`. M-a împins. Împins așa… m-a luat de cap, de gât, de ochi. Doamne! Ziceai că este turbat. Un alt om. Eu nu am putut să cred vreodată că un anturaj poate schimba un om în asemenea hal.

(…)

Eu am toate imaginile și de pe cameră de afară de pe stradă și ce a filmat finul meu. I-a spart ochelarii, i-a rupt tricoul de pe el. L-a înjurat. Doamne!

Laurențiu Reghecamp intenționează să depună încă o plângere contra Anamariei. Această sesizare vizează nerespectarea hotărârii judecătorești.

Codul Penal prevede la art. 287 la alin. 1 că „nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti săvârşită prin a) împotrivirea la executare, prin opunerea de rezistenţă faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, arata gandul.ro.

Așadar, dacă Anamaria Prodan ar fi găsită vinovată pentru această infracțiune, respectiv că nu i-a permis lui Laurențiu Reghecampf ă-și viziteze fiul, ea ar putea chiar să ajungă la închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: