Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul concertului susținut de Inna la Satu Mare? Momentul artistei a ajuns viral

Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul concertului susținut de Inna la Satu Mare? Momentul artistei a ajuns viral

Inna a șocat pe toată lume cu ultima ei postare pe Instagram! Cum a apărut vedeta

Zilele trecute, presa autohtonă a relatat despre un moment tensionat care s-ar fi petrecut în timpul unui concert recent al artistei Inna. S-a speculat că salutul cântăreței în limba maghiară ar fi atras huiduieli din partea publicului din Satu Mare. Ei bine, video-urile surprinse în timpul momentului artistic demonstrează chiar opusul. Iată ce s-a întâmplat, mai exact, acolo!

Inna a susținut un concert în Satu Mare

Invitată să concerteze cu ocazia „Zilelor Municipiului Satu Mare”, Inna a urcat pe scenă și a salutat mulțimea așa cum se cuvine. Dat fiind faptul că evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și în maghiară, artista a găsit de cuviință să adreseze un salut mulțimii și-n limba maghiară.

Cântăreața s-a adresat acestora cu „Mit csinals, Satu Mare?” atunci când s-a prezentat în fața lor, însemnând „Ce mai faci, Satu Mare?”. Momentul n-a fost nicicând tensionat, iar concertul a continuat cu energie bună și un feedback pozitiv din partea publicului, așa cum se poate vedea din video-urile surprinse în timpul evenimentului.

Imediat după speculațiile apărute în presă privind la situația creată la Satu Mare, echipa de comunicare a artistei a oferit o declarație oficială: „Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului. De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel. La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile și fotografiile furnizate.”.

După concertul cu pricina, Inna a plecat la Budapesta, unde avea programat un spectacol, potrivit „Click!”.

Cât câștigă Inna în urma unui concert 

Inna este solicitată la multe evenimente organizate la noi în țară, dar și în străinătate, aceasta fiind un star internațional: 

„De curând, un organizator de evenimente a dezvăluit că Inna ar percepe un tarif de 15.000 de euro pe onorariu. Mai mult decât atât, artista solicită să primească și bilete de avion la o distanță mai mare de 300 de kilometri, plus taxă suplimentară de transport, pentru că se deplasează până în locația respectivă. 

De asemenea, pretențiile s-ar extinde și la nivelul acomodării. Cântăreața cere mereu să fie cazată la hotel de cinci stele, atât ea, cât și echipa ei, astfel că îi sunt puse la dispoziție mai multe camere și o masă pentru 12-16 persoane, de fiecare dată când se prezintă la un eveniment”, potrivit aceleași surse citate. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: