Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Jason Derulo, apariție „marca PSD” la festivalul de la Craiova. Imaginea a devenit virală

VIDEO Jason Derulo, apariție „marca PSD” la festivalul de la Craiova. Imaginea a devenit virală

GALERIE FOTO (2)

Apariția artistului american Jason Derulo a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul a cântat duminică la festivalul IntenCity de la Craiova. La un moment dat, Derulo a rămas la bustul gol. Publicul a putut să vadă lenjeria intimă pe banda căreia scria PSD.  Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, a fost în public și a postat mai multe videoclipuri de la concert.

Jason Derulo, apariție „marca PSD” la festivalul de la Craiova. Imaginea a devenit virală

Publicul a fost în  delir în ultima zi a festivalului IntenCity. În timpul concertului susținut de Jason Derulo, au putut fi observați chiloții acestuia, marca PSD. Publicul a început să se amuze foarte tare. Astfel, au apărut mai multe imagini și comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, scrie Digi 24.ro.

Sursa: IntenCity Craiova

Lia Olguța Vasilescu, primar PSD și organizator al festivalului, a fost duminică seară la concertul lui Jason Derulo și a publicat trei videoclipuri pe pagina sa de Facebook. „Am încercat să aducem, anul acesta,  5 dintre primii 10 artiști ai planetei. Și prezența lor pe scenă a făcut diferența…”, a afirmat ulterior Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

Mai mulți internauți au spus că a reușit să facă reclamă Partidului Social Democrat care conduce la Craiova și în Dolj. Alții au spus că ar fi o jignire adusă partidului, fiind vorba despre lenjeria intimă. De fapt, este vorba despre o marcă de boxeri pentru bărbaţi din Statele Unite.

Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux, este un artist american născut în 1989 care cântă în stilurile R&B, pop, hip-hop. Cântărețul s-a numărat printre artiştii care au urcat pe scena festivalului IntenCity, desfăşurat pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

IntenCity este un festival de muzică care a avut loc în perioada 26-28 august 2022, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Festivalul IntenCity a fost organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

În urma festivalului, orașul Craiova ar fi avut încasări de 1,5 milioane de euro din cazări, 1 milion de euro încasări de mâncare și un milion încasări din bilete și sponsorizări, a spus primarul Craiovei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: