Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Laurette Atindehou, apariție de senzație la Imperiul Leilor. Mulatra nu a plecat cu mâna goală!

VIDEO Laurette Atindehou, apariție de senzație la Imperiul Leilor. Mulatra nu a plecat cu mâna goală!

GALERIE FOTO (3)

Laurette este una dintre femeile care a ocupat tabloidele ani de zile cu activitățile pe care le are. Aceasta a făcut aseară o figură de senzație! Acum, mulatra este antreprenor și a droit să se asocieze cu unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor, emisiune din cadrul trustului PRO TV.

Laurette a pășit curajoasă în fața investitorilor de la Impreiul Leilor

 Laurette Atindehou s-a numărat printre cei care au pășit cu dorința de a se investi în afacerea pe care o deține. Aceasta nu a plecat cu mâna goală!

Se știe despre Laurette Atindehou că este cunoscută pentru legăturile cu cercurile de oameni potenți financiar. Aceasta a avut diverse relații cu oameni de afaceri, dar și cu nume celebre din showbiz. Deși a avut parte de scandaluri prin presă, mulatra a ieșit mereu cu fruntea sus. Ea este un om sincer și asumat, fapt ce s-a văzut și aseară în cadrul emisiunii.

„Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta.

Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a fost discrusul prezentat de Laurette.

Laurette Atindehou deține un salon de masaj

 Vedeta și-a deschis anul trecut propriul salon de masaj în Capitală, dar nu orice masaj! Ea are angajați din Africa care pun în aplicare tehnici speciale de relaxare chiar de pe continentul de unde au venit și de unde are și Laurette rădăcini. Ea investește timp și energie pentru a avea succes și pentru a le asigura traiul angajaților ei. Aceasta a recunoscut că este la a doua afacere. Prima ei afacere avea ca și domeniu vânzarea unor articole vestimentare destinate femeilor, însă recunoaște, chiar în timpul emisiunii că nu s-a mai implicat din momentul în care s-a îndrăgostit. Cristina Bâtlan a apreciat sinceritatea ei în timp ce se confesa, mulatra.

Apariție de senzație la Impreiul Leilor

Laurette s-a supradenumit regina africană în încercarea de a-i convinge pe investitori să i se alăture financiar. Ea a purtat o vestimentație cu animal print care i-a scos în evidență formele de invidiat și s-a coafat în stil african.

Discursul ei, i-a impresionat pe Cristina Bâtlan  și pe Wargha Enayati care au ținut un o pledoarie despre impactul pe care îl are mulatra pentru semenii ei, cei pe care i-a adus să lucreze în salonul ei. Cei doi investitori au pus accent pe identitate și faptul ca România este „acasă”.

Dan Șucu a considerat-o simpatică, dar au existat și păreri contradictorii. Sebastian Dobrincu a întrebat-o dacă este „faimoasă”, iar Dragoș Petrescu a rămas uimit de faptul că Sebastian nu o știe. Totuși amândoi au fost împotriva ideologiilor pe care mulatra le are.

Dragoș a evidențiat faptul că Laurette nu avea ce să caute în platoul emisiunii și dacă și-ar fi dorit cu adevărat bani pentru a investi în afaceri avea acces la oameni care o puteau ajuta:

„Am o curiozitate, tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat.

Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România. Ce cauți tu aici de fapt”?, a declarat Dragoș.

Laurette nu a plecat cu mâna goală de la Imperiul Leilor

Deși au fost plăcut surprinși de apariția ei, investitorii nu au droit să se implice în afacerea cu salonul de masaj pe care Laurette îl deține: „Este afacerea ta și așa trebuie să rămână!”, au spus atât Dragoș Petrescu cât și Sebastian Dobrincu.

Totuși mulatra nu a plecat cu mâna goală! Wargha Enayati, fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria s-a oferit să-i asigure salariile pe un an de zile pentru doi angajați africani. Aceasta s-a emoționat și a plecat cu fruntea sus șă-și îmbrățișeze angajații, prezenți în platou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: