Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Opera de artă Mona Lisa din Paris, mânjită cu tort de un bărbat deghizat

VIDEO Opera de artă Mona Lisa din Paris, mânjită cu tort de un bărbat deghizat

GALERIE FOTO (4)

Martorii evenimentului, de la Paris, au menționat că un bărbat s-a deghizat într-o bătrână și stătea într-un scaun cu rotile înainte de a comite atacul asupra tabloului. Motivul atacului și modul în care a adus un tort pentru a distruge tabloul nu sunt încă cunoscute.

Opera de artă Mona Lisa din Paris, mânjită cu tort

Opera de artă Mona Lisa din Paris a fost mânjită cu tort de un bărbat deghizat. Incidentul s-a petrecut la Muzeul Lourve din Paris și i-a lăsat pe pasionații de artă înmărmuriți. Bărbatul deghizat în bătrânică a sărit din scaunul cu rotile pentru a unge cu tort pictura Mona Lisei. Imaginile și videoclipurile cu celebra pictură pătată cu tort au atras atenția tuturor pe rețelele de socializare.

Atacatorul s-a deghizat

Conform unui raport din Marca, persoana implicată a fost un bărbat în scaun cu rotile care purta o perucă. Acesta a sărit brusc din scaunul cu rotile și a aruncat cu tort pe pictura iconică. Bărbatul deghizat în femeie a încercat chiar să spargă geamul antiglonț care proteja opera lui Leonardo da Vinci din muzeu.

În videoclipul devenit rapid viral se poate observa că tortul este împrăștiat pe sticla operei de artă Mona Lisa. Autorul este văzut adresându-se vizitatorilor în limba franceză, în timp ce securitatea îl prinde. Printre altele, bărbatul a strigat:

„Unii oameni încearcă să distrugă pământul, gândiți-vă la pământ!”

Atacatorul a fost prins

Securitatea de la muzeu s-a grăbit să-l scoată pe bărbat afară, în timp ce ceilalți erau ocupați să fotografieze întregul incident.

Trebuie remarcat faptul că situația a fost rapid sub control, în ciuda faptului că era prezent un număr mare de persoane și că aceasta era cea mai inaccesibilă încăpere a muzeului. Nu este prima dată când se încearcă vandalizarea tabloului. Conform Ladbible, partea inferioară a capodoperei a fost grav avariată atunci când a fost aruncat acid asupra ei în 1956. După acest incident, opera de artă Mona Lisa a fost păstrată într-un geam antiglonț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: