Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Plănuia să se însoare, dar l-a trădat. Ce „figură” i-a făcut prima iubire lui Alexandru Arşinel: „Am aflat că e…”

VIDEO Plănuia să se însoare, dar l-a trădat. Ce „figură” i-a făcut prima iubire lui Alexandru Arşinel: „Am aflat că e…”

În tinerețe sa, Alexandru Arșinel avut inima frântă atunci când a fost trădat de prima lui mare iubire. El era pe vremea aceea actor cu repartiţie tocmai la Teatrul din Târgu Mureş. 

Alexandru Arșinel şi-a început cariera cu o deziluzie

Actorul Alexandru Arșinel mărturisește că şi-a început cariera cu o deziluzie, în dragoste. Aceasta nu ducea lipsă de admirație la vremea aceea, când performa la Teatrul din Târgu Mureş, însă a pierdut admirația persoanei cu care își dorea să se însoare. Femeia l-a trădat și a rupt relația cu el pentru a fi cu altcineva.

Într-un interviu acordat lui Dan Negru, actorul Alexandru Arșinel a scos din sertar fotografiile pe care le are din tinerețe. Acesta a retrăit amintirile:

Alexandru Arşinel: E o fotografie de după inaugurarea Teatrului Românesc, secţiei române din Târgu Mureş cu promoţia din ’62, când ne-am mutat la Târgu Mureş. Acolo am fost repartizaţi toată promoţia ca să înfiinţăm secţia română.

Dan Negru: Ce promoţie aţi avut, cine mai era?

Alexandru Arşinel: Mihai Gingulescu, Camelia Zorlescu, Costică Diplan, Aurel „Harry” Baranga, o promoţie bună. 

Dan Negru: Ce an să fie ăsta? 

Alexandru Arşinel: 1962, aici ’63, un an după. Târgu Mureş. Ce a fost greu a fost cu fetele…”

Alexandru Arșinel, decepții în dragoste

După ce a punctat faptul că i-a fost destul de greu cu fetele, actorul a mărturisit decepția din viața lui legată de dragoste:

Dan Negru: Aţi avut decepţii în perioada asta? 

Alexandru Arşinel: Decepţii am avut când am venit în Bucureşti. Că eu, de fapt m-am mutat în Bucureşti pentru că aveam de gând să mă însor, iar cea cu care trebuia să mă însor mi-a făcut figură. 

Dan Negru: Adică? 

Alexandru Arşinel: Adică după ce am dat concurs aici, că taicăso mi-a condiţionat să vin în Bucureşti că ea va rămâne în Bucureşti

Dan Negru: Socrul cum ar veni”

„Eh, mă simt singur, păi ..ea acolo eu aici…” 

Actorul a povestit că a trăit-o reală tragedie atunci când a aflat că marea lui iubire este într-o relație cu altcineva:

Alexandru Arşinel: Socrul da. Am aflat că e cu altcineva. Eu acolo, ea aici, adică ştii.. bancul cu ăla…care cade în junglă şi îl iau acolo maimuţele şi îl freacă. El scapă la un momentdat şi povesteşte unui reporter. „Aveai de mâncare?” –  „Aveam de toate, aveam fructe..” – „Şi cum te simţi?” Eh, mă simt singur, păi ..ea acolo eu aici…” 

Dan Negru: A rămas maimuţa pe insulă.”

Actorul a anunțat de curând unde va fi ultimul său spectacol de pe marea scenă a teatrului românesc! Alexandru Arşinel dorește să se retragă în liniște.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: