Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Arșinel, anunț definitoriu. Unde va avea loc ultimul lui spectacol: „Acolo voi pune punct”

Alexandru Arșinel, anunț definitoriu. Unde va avea loc ultimul lui spectacol: „Acolo voi pune punct”

Sursa foto: Fanatik

Alexandru Arșinel, mare actor de comedie al României, a anunțat unde va avea loc ultimul său spectacol, în urma căruia va pune punct cariere care a stârnit râsetele a milioane de spectatori, decenii întregi.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici.”

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mărturisit actorul, conform Romania TV.

Actorul a dezvăluit că are o strânsă relație cu Dumnezeu

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

„Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine.  Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit aceleași surse.

Alexandru Arșinel, emoționat și îndurerat

Actorul a dat detalii despre accidentul pe care Marinela l-a suferit, în urma căruia a rămas paralizată.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a mai transmis actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: