Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO „Și în Spania se vinde porumb pe plajă”. Ce a filmat un român celebru când se răsfăța în Mallorca

VIDEO „Și în Spania se vinde porumb pe plajă”. Ce a filmat un român celebru când se răsfăța în Mallorca

VIDEO „Și în Spania se vinde porumb pe plajă”. Ce a filmat un român celebru când se răsfăța în Mallorca

Magicianul Robert Tudor, cunoscut în toată țara, a făcut un filmuleț care a devenit viral. Aflat în Spania, pe o plajă superbă, a filmat câteva lucruri care i s-au părut interesante, menționând că „și în Spania se vinde porumb pe plajă”. Iată ce se observă în imagini.

VIDEO „Și în Spania se vinde porumb pe plajă”. Ce a filmat un român celebru când se răsfăța în Mallorca

Magicianul Robert Tudor a publicat pe Facebook un filmuleț care în momentul de față are peste 624.000 de vizualizări. Cu ochelari de soare la ochi și cu pielea înroșită de soare, el a filmat ce a văzut pe plaja Sóller din Spania, acolo unde s-a aflat în acel moment. „Să nu spuneți că numai în România se vinde porumb pe plajă… Se întâmplă și în Spania pe plaja Soller. Dau și lecții de spaniolă 🤣🤣🤣🤣 Auuuu!”, a scris el pe Facebook când a publicat video-ul.

„Să nu spuneți că numai în România se vinde porumb pe plajă. Haideți să vedeți ce se întâmplă aici în Spania. Haideți, veniți cu mine. Stai să iau bani să dau”, se aude pe înregistrare Robert Tudor.

„Vreau ananas, ananas vreau”, se aude fiica acestuia, pe fundal.

„Stai că luăm și ananas”, îi răspunde tatăl.

La un moment dat, pe înregistrarea video se observă femeia de pe plajă, care vindea fructe exotice, de fapt, nu porumb. Mango, ananas, nuci de cocos, dar și clasicul pepene verde. Filmulețul pare a fi așadar mai mult o ironie sau o glumă, comparativ cu ce se întâmplă pe unele plaje de la noi din țară.

„Tu ce vrei, tata?”, îl întreagă Robert Tudor pe fiul lui, David.

„Ananas”.

And one ananas. That, you give me, and one ananas. Ye?”, se mai aude în video Robert Tudor.

„Nu, nu, mango”.

„Stai să iau și eu unul d-ăsta să mănânc. Ia. Pineapple. Bun ananas, mă. Ca porumbul la noi”, a spus în încheiere Robert Tudor. Mulți oameni i-au lăsat și comentarii. „Nu prea seamănă a porumb”, iar alții i-au apreciat ironia: „Salutări. Să știi că te urmăresc de mult și îmi place enorm stilul tău de a înveseli oamenii. Felicitări și tot respectul meu”, i-a mai transmis cineva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: