Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO! Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului

VIDEO! Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului

replica lui george burcea

VIDEO! Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului. Cuplul Andreea Bălan și George Burcea se pare că se apropie cu pași repezi de separare. Paparazzi Cancan.ro, l-a surprins pe soțul cântăreței în parcarea teatrului în timp ce se afla într-o ipostază tandră cu o femeie blondă.

VIDEO! Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului

În presa mondenă se zvonește că mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea se clatină ușor, iar o posibilă despărțire este inevitabilă. Miercuri seară, George Burcea a fost surprins în parcarea teatrului Național București, în compania unei femei blonde, iar după câteva minute cei doi s-au îmbrățișat și au luat-o pe drumuri separate.

Soțul artistei s-a urcat în mașina unui prieten și au mers la o șaormărie, după care au făcut câteva ture prin oraș. După ce s-au săturat de plimbat, George și prietenul său s-au îndreptat către o adresă din zona Vitan, unde actorul și colegul său au înnoptat.

Așadar, acest lucru denotă faptul că George Burcea a plecat de acasă, iar zvonul divorțului de Andreea Bălan pare că devine din ce în ce mai plauzibil.

Mesajul postat de Aurelian Temișan

După ce în urmă cu câteva zile s-a zvonit că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța, Aurelian Temișan a ținut să clarifice situația. În urmă cu câteva minute, cântărețul a postat un mesaj care se referă la problemele dintr-o căsnicie.

Mesajul integral

Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni… Vreau sa lamuresc niste nelamurite. In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact. Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata. Ii iubesc pe amandoi, casa mea le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici, a scris Temisan pe rețeaua de socializare. 

 

Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni… Vreau sa lamuresc niste…

Publicată de Aurelian Temisan pe Joi, 20 februarie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: