Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un fost fotbalist a murit tragic în timpul unei cascadorii de pe o stâncă. Soția a filmat tot, iar copii sunt îngroziți

VIDEO Un fost fotbalist a murit tragic în timpul unei cascadorii de pe o stâncă. Soția a filmat tot, iar copii sunt îngroziți

Turistul olandez care a fost ucis în mod tragic în timp ce încerca să facă o cascadorie îndrăzneață pe o stâncă în fața soției și a celor doi copii îngroziți a fost identificat ca fiind un fost fotbalist european. Acesta a fost un mare fotbalist. Soția lui a filmat întreg evenimentul!

Fotbalistul Mourad Lamrabatte a murit tragic în timpul unei cascadorii

Mourad Lamrabatte, în vârstă de 31 de ani, care a jucat pentru SBV Vitesse, a încercat să sară cu picioarele înainte de pe o stâncă înaltă din Majoraca, dar nu a reușit să treacă de stâncile de sub el, în timp ce făcea un plonjon de 30 de metri în apropiere de o stațiune de vacanță joi, potrivit The Sun.

Saltul mortal a fost filmat de soție

În timp ce sărea, Lamrabatte a scos un țipăt puternic, dar nu a avut suficient avânt pentru a trece de stâncile ascuțite de sub el. Apoi s-a izbit de ele, iar soția sa a putut fi auzită țipând: „Oh, Doamne.”

Poliția încă nu a interogat-o în legătură cu tragedia, deoarece era încă în stare de șoc, potrivit „The Sun”, iar la autopsie s-a constatat că Lamrabatte s-a înecat într-o stare de semi-conștiență, în loc să moară din cauza rănilor provocate de impact.

Mourad Lamrabatte a jucat pentru SBV Vitesse

Mourad Lamrabatte a jucat pentru echipe importante de fotbal precum, SBV Vitesse. Fosta sa echipă este unul dintre cele mai vechi cluburi profesioniste de fotbal din prima ligă olandeză (fondată în 1892),  din Arnhem, Țările de Jos, care evoluează în Eredivisie. Vitesse este primul și singurul club din Olanda deținut de un proprietar străin. Aceștia și-au prezentat condoleanțele:

„Vitesse urează familiei și prietenilor lui Mourad multă putere pentru a face față marii lor pierderi”, a declarat un purtător de cuvânt al echipei, conform aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: