Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un proprietar de BMW din Constanța a devenit viral după ce le-a dat o replică agresivă participanților la trafic: „Tot în spate? Tot în spate!”

VIDEO Un proprietar de BMW din Constanța a devenit viral după ce le-a dat o replică agresivă participanților la trafic: „Tot în spate? Tot în spate!”

Proprietarul unui bolid de lux, mai exact un SUV marca BMW din Constanța a distribuit pe rețelele sociale un mesaj pe care îl putem percepe cam ofensator pentru participanții la trafic.

Ce mesaj are proprietarul unui BMW din Constanța pentru ceilalți participanți la trafic

Bărbatul a plasat un afiș de dimensiuni mari ce apare de fiecare data când deschide portbagajul cu mesajul:

„Tot în spate? Tot în spate!”.

Proprietarul modelului X6 al mărcii de mașini BMW a simțit nevoia să se laude față de ceilalți șoferi cu „gipanul” său de lux și a decis că cea mai bună metodă de a face agest gest viral este prin intermediul rețelelor de socializare, explică „Replica de Constanța”.

Proprietarul  mașinii  a devenit viral

Întreagul eveniment a fost filmat, iar la descrierea videoclipului s-a mai adăugat un mesaj cu dedicație:  „Singurul meu răspuns pentru toată Constanța”.

Astfel că acest gest le-a întărit internauților părerea asupra faptului că posesorii acestui tip de marcă au dorință de afirmare. Nu auzim rar din partea românilor sintagme de genul  „un cocalar, posesor de BMW”, iar acum internauții l-au categorisit pe proprietar ca făcând parte din această „clasă socială”.

„De ce este văzut BMW-ul mașina de cocalari? Iată motivul!”, susține
„Replica de Constanta”, pe Youtube.

Ce mărci de mașini achiziționează românii

în anul 2021, în România s-au achiziționat 121.208 autoturisme noi, în scădere cu 4,1% față de 2020 și s-au înmatriculat 395.759 de autoturisme second-hand, în creștere cu 3,7% față de anul 2020, potrivit „digi24.ro”. Aceste procente ne arată faptul că românii achiziționează într-un număr mult mai mare, mașini de tip second-hand.

Ce mărci noi de mașini s-au achiziționat în 2021 în România

„1) Dacia (34.778 unități)

2) Hyundai (9.532 unități)

3) Toyota (8.942 unități)

4) Ford (8.195 unități)

5) Renault (8.125 unități)”, conform aceleași surse.

Ce mărci second-hand de mașini s-au achiziționat în 2021 în România

„1) Volkswagen (98.097 unități)

2) Audi (38.514 unități)

3) BMW (38.481 unități)

4) Ford (27.433 unități)

5) Opel (25.684 unități)”, prezintă aceeași sursă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: