Redactia.ro
Home » Știri » Video viral cu farsa unor elevi pregătită pentru profesoara lor: “Unde e jumătate din clasă”

Video viral cu farsa unor elevi pregătită pentru profesoara lor: “Unde e jumătate din clasă”

Un video cu o farsă pregătită de un grup de elevi pentru profesoara lor a devenit viral pe Internet. Iată unde s-a ascuns jumătate din clasă.

Elevii unui liceu din România i-au pregătit o farsă de zile mari profesoarei lor. Jumătate dintre elevi lipseau. Ce dulapul din spatele clasei.

Video viral cu farsa unor elevi pregătită pentru profesoara lor: “Unde e jumătate din clasă”

Mai mulţi elevi de liceu s-au gândit să-i facă o farsă de zile mari profesoarei lor. În momentul în care profesoara ar intra în clasă, ar observa cu stupoare că jumătate dintre copii lipsesc. Atunci s-ar fi deschis ușa dulapul din spatele clasei. Iar elevii lipsă ar fi ieșit unul după celălalt.

Scena a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe Tik Tok. Așa cum era de așteptat, filmuleţul s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare.

@youngliviu Saguna vibes 2021 toamna V2 #fyp #foryou #saguna #fy ♬ lil cagula va anunt cand iese – Lil Cagula

Elevi la un pas de exmatriculare după un video pe Tik-Tok

Un alt viral ajuns pe TikTok le-ar putea aduce exmatricularea unor elevi. Adolescenții și-au filmat profesoara în timp ce a căzut cu scaunul lângă catedră!

S-a întâmplat la un liceu din Buzău, din cauza unor imagini postate pe Tik Tok. Mai exact, un grup de elevi de la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” din Buzău și-au filmat profesoara de Biologie în timp ce a căzut cu scaunul, sub catedră. Mai mult decât atât, aceștia au postat imaginile pe rețelele de socializare. Și video-ul s-a viralizat imediat.

În imaginile ajunse virale pe Tik Tok se vede cum profesoara cade pe spate, în timp ce unul dintre elevi fuge către ea. Victima incidentului, profesoară de biologie, a crezut că a fost vorba de o coincidență și un scaun defect care a cedat.

Iar în urma căzăturii, profesoara s-a ales cu răni destul de serioase. Mai şocant, elevul care se afla în apropiere nu se duce să ajute pe femeie care s-a prăbuşit sub catedră.

În tot acest timp, cineva filmează toată întâmplarea, semn că se știa ce urma să se întâmple. Se pare că, în urma incidentului, conducerea şcolii a demarat o anchetă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: