Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Zi importantă pentru Oana Roman! A împlinit 46 de ani. Cum a surpins-o Marius Elisei la prima oră a dimineții?

VIDEO Zi importantă pentru Oana Roman! A împlinit 46 de ani. Cum a surpins-o Marius Elisei la prima oră a dimineții?

GALERIE FOTO (2) Sursa Foto: Instagram screenshop Oana Roman

Oana Roman a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Ziua de naștere a fiicei fostului premier, Petre Roman nu a trecut neobservată. Sute de urmăritori i-au transmis cele mai bune gânduri pe rețelele de socializare, iar Oana a primit o surpriză minunată de la partenerul de viață, Marius Elisei.

Oana Roman, iubită și apreciată

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare. Mii de oameni îi urmăresc activitățile de zi cu zi pe care le expune în mod transparent pe contul personal de Instagram, punându-i întrebări pentru a afla detalii despre viața personală a vedetei. De ziua ei a primit multe urări de bine la care Oana Roman a reacționat cu mulțumiri.

Surpriză emoționantă

Nici Marius Elisei nu a uitat să-și surprindă iubita. El i-a cumpărat un buchet de flori și și-a exprimat public dragostea pentru ea.
„Viață e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucură de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea dragă.”, a fost mesajul lui Marius Elisei.

Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014. Cei doi au avut parte de un an mai greu, în 2021, din punct de vedere emoțional . Pe atunci au luat decizia să se despartă, dar după puțin timp au maid at o șansă dragostei dintre ei.

De când s-au întors unul în brațele celuilalt, Oana și Marius se poartă ca doi adolescenți care par să fi găsit secretul unei relații fericite. Cuplul i-a surprins pe fani pozând tandru și nu s-au sfiit de gesturile publice de afecțiune.

Aceasta s-a postat foarte fericită astăzi, deschizând o sticlă de șampanie într-un decor de sărbătoare:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

De curând, Oana Roman a vorbit despre mama ei, declarând că în sfârșit s-a făcut dreptate referitor la casa în care a copilărit. Declarația a venit odată cu decizia ca Traian Băsescu să fie evacuat din vila de protocol. Decizia a fost luată de către  (R.A.-A.P.P.S).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: