Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman, atac la adresa fostului președinte Traian Băsescu: „Roata s-a întors”

Oana Roman, atac la adresa fostului președinte Traian Băsescu: „Roata s-a întors”

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a făcut declarații dure la adresa lui Traian Băsescu, chiar în ziua în care Maria Băsescu a fost evacuată din vila de protocol.
Oana spune că s-a făcut în sfârșit  dreptate pentru mama sa, Mioara Roman care a fost evacuată, din exact același imobil din Primăverii, în anul 2012, după ce Guvernul din vremea aceea a dispus să fie aruncată în stradă.

Evacuarea familiei Băsescu

Miercuri, la orele prânzului, a început mutarea din vila de protocol din Primăverii a Mariei Băsescu. Pe aceasta au ajutat-o câțiva muncitori cu bagajele.
Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut vila aflată în proprietatea Regiei Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S), după ce a fost declarat oficial turnător al Securității. Acest fapt, a condus la repercursiuni prin care familia Băsescu a pierdut multe beneficii, printre care și vila de care spune Oana Roman

Află de aici mai multe despre beneficiile pe care le-a pierdut Traian Băsescu.
Află de aici cu ce avere a rămas Traian Băsescu după ce i s-au retras beneficiile pe care le avea ca fost președinte.

„Roata s-a întors! ”

Oana Roman și mama ei, Mioara Roman au trecut prin același scenariu în anul 2012, când fosta soție a lui Petre Roman a fost evacuată tot din vila din Primăverii.

Aceasta a făcut declarații incredibile pe marginea acestui subiect:

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.
Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt”, a declarat Oana Roman, pentru Click.ro

Familia Roman și-a petrecut aproape 22 de ani din viață în vila din Primăverii.
Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis în 2012 evacuarea lor, iar la acel moment, Traian Băsescu deținea funcția de președinte al României.

„Voiau fix acea casă și nu alta!”

Mama Oanei Roman și-a luat adio cu lacrimi în ochi de la vila din Primăverii atunci când a fost evacuată de către echipa RA-APPS. Ei i-au încărcat toate lucrurile în două ore, în 12 maşini.

„Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, a mai declarat Oana aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: